Τρίκαλα / ανάρτηση πανό για 17 Νοέμβρη

Πανώ αναρτήσαμε σήμερα στην πεζογέφυρα του Ασκληπιού στα Τρίκαλα, με θέμα τους νεκρούς του Πολυτεχνείου κατά τη μεταπολίτευση (Κουμής, Κανελλοπούλου 1980, Μιχάλης Καλτεζάς 1985). Πετάξαμε επίσης τρικάκια με παρόμοιο περιεχόμενο.

Το πανώ έγραφε:                                                                                              ΚΟΥΜΗΣ-ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΛΟΥ-Μ. ΚΑΛΤΕΖΑΣ                                                                    ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ                                                                   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ                                                                                             Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ                                                                                                 (Α) 


    Καλές είναι τέτοιες κινήσεις σύντροφοι απο Τρικαλα,αλλά καλό θα είναι να υπάρχουν και φώτο οταν πρόκειται για τέτοιου είδους δράσεις.Για ευνόητους λόγους...

από συντροφος Τρικαλα 16/11/2013 10:10 μμ.


post image

   Το τρικακι για το αυριανο καλεσμα.

   40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ....            ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ                    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

                                                                                                         

                                                                                        ΑΝΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.    

Εικόνες:


post image

Αυτό είναι το πανό που αναρτήθηκε από την Αναρχική Ομάδα Τρικάλων με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εικόνες:


post image

Αυτό είναι το μοναδικό τρικάκι που συνοδεύει το πανό που αναρτήθηκε από την Αναρχική Ομάδα Τρικάλων με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 16/11/2013. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License