Κάλεσμα της Ελευθεριακής για την πορεία της 17Ν στη Θεσσαλονίκη

Κάλεσμα της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης στην πορεία της 17 Νοέμβρη. 17.00 στο Πολυτεχνείο

Η ΕΠΘ καλεί και συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου, ενάντια στην διαρκή υποτίμηση των ζωών μας. Στον πόλεμο που έχει πυροδοτήσει το Κράτος και το Κεφάλαιο, απαντάμε ότι η λύση βρίσκεται στην επικαιροποίηση της εξέγερσης ως προϋπόθεσης για την κοινωνική επανάσταση, τη δυνατότητα να ζήσουμε διαφορετικά. 

Απ' τις Σκουριές μέχρι τη ΒΙΟΜΕ, απ' τους αγώνες σε κάθε μαγαζί σε κάθε γειτονιά, την αντίσταση στη διάλυση της υγείας της παιδείας και των κοινωνικών αγαθών να περάσουμε στην αντεπίθεση να διαλύσουμε οριστικά την εκμετάλλευση, με τα Σωματεία Βάσης, τα κατειλημμένα σχολεία και σχολές. Να τσακίσουμε τον πολιτικό και κοινωνικό φασισμό, τη Χρυσή Αυγή και το σύστημα που τη γεννά, να ανατρέψουμε τις κανιβαλικές σχέσεις που την υποθάλπτουν, με πρόταγμα την κοινωνική αυτοοργάνωση για την αυτοδιεύθυνση και την Αναρχία, την ελευθερία όλων σε έναν κόσμο ισότητας και αλληλεγγύης. 

Απ' το Πολυτεχνείο του '73 το σύνθημά μας είναι 
ΚΑΤΩ Η ΕΞΟΥΣΙΑ 

Κάτω απ' τις σημαίες του Κοινωνικού Αναρχισμού 
με ΟΡΓΑΝΩΣΗ κι ΑΓΩΝΑ για την ΑΝΑΡΧΙΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License