Ξανασυνέλαβαν πριν λίγο τους τουρκους απεργούς πείνας που αθωώθηκαν σήμερα

Ξανασυνέλαβαν πριν λίγο τους τουρκους απεργούς πείνας που αθωώθηκαν σήμερα

Ξανασυνέλαβαν πριν λίγο στο Σύνταγμα τους τούρκους απεργούς πείνας που είχαν συλλάβει προχθες και αθωώθηκαν σήμερα. Αυτή τη φορά συνέλαβαν 5.

 

από . 21/10/2013 8:09 μμ.


https://www.youtube.com/watch?v=5LzcKlOxCmw

από kezia 21/10/2013 11:41 μμ.


απλά ήθελα να πω βρε παιδιά, ας κινητοποιθούμε λίγο μαζικά για την υπόθεση αυτή! οι ανθρωποι στηρίζονται από ελάχιστους αλληλέγγυους και συλογκότητες κι ακόμα και μερικών απ αυτούς η υποστήριξη είναι ανοργάνωτη κι ασυντόνιστη- δέκα άτομα αγωνιστές από την τουρκία τρέχουν ολημερίς κι ολονυχτίς αντιμετωπίζοντας απίστευτη καταστολή κι επιδεικνύοντας μεγάλη υπομονή και καρτερικότητα - είναι μεγάλο κρίμα να αφεθούν μόνοι τους, ο αγώνας τους δεν είναι καθόλου άσχετος με το δικό μας, αλλά ακόμα κι αν ήταν, ας παρέμβουμε σ αυτή την περίπτωση όπου κυνηγημένοι άνθρωποι όντας σε αδύναμη θέση καταδιώκονται τόσο άδικα και συστηματικά - και αύριο και κάθε μέρα για όλη τη μέρα θα είναι στο σύνταγμα, ας τους ενισχύσουμε με την παρουσία μας, ότι ώρα ο καθένας μας μπορεί... για την παρασκευή θα υπάρξει συγκκριμένο κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης πάλι στο σύνταγμα, στις 5, αλλα υποθέτω γι αυτό θα βγει ανακοίνωση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License