Η εκπομπή με τον διωκόμενο σύντροφο Θ.Σ. για την υπόθεση της Μαρφίν

ολόκληρη η εκπομπή με τον σύντροφο εδώ

Ο αναρχικός Θ.Σ. εδώ και περισσότερο από 3 χρόνια βρίσκεται κατηγορούμενος για τον εμπρησμό της marfin, με μοναδικό "ενοχοποιητικό στοιχείο" μια ανώνυμη επιστολή οπού, μαζί με άλλους 2 συντρόφους οι οποίοι έχουν πλέον απαλλαχτεί, καταδυκνύονταν ως οι δράστες του εμπρησμού. Έκτοτε, το κράτος έχει επανειλημένως καλέσει τους συντρόφους σε απολογία σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων (κλήσεις ανήμερα της τραγικής επετείου, κατασκευή προφίλ από ΜΜΕ) που μόνο στόχο έχει τη στοχοποίηση του ευρύτερου Α/Α χώρου.

Σήμερα στις 18/10/13 ο σύντροφος βρέθηκε στο στούντιο για να μιλήσει για την υπόθεση του

Κατεβάστε την εκπομπή απο εδώ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License