Παρέμβαση Φοιτητικών Συλλόγων και Διοικητικών Υπαλλήλων σε εκδήλωση του ΣΚΑΪ στο Public

Να σπάσουμε το τείχος της σιωπής που επιβάλλουν Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ. Οι κοινωνικοί αγώνες θα νικήσουν!

Παρέμβαση σε εκδήλωση που διοργάνωνε ο ΣΚΑΪ στα PUBLIC Συντάγματος πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 8/10 οι Σύλλογοι Φοιτητών Οδοντιατρικής, Βιολογικού και Φαρμακευτικής μαζί με απεργό, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά από σύντομη διαμάχη με τον Πορτοσάλτε που συντόνιζε την εκδήλωση στην οποία καλεσμένος ήταν ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Θ. Πελεγρίνης (ο Πορτοσάλτε κατηγορούσε την απεργό και τους αλληλέγγυους φοιτητές για κατάληψη επειδή δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή και δεν είχαν λάβει πρόσκληση για την εκδήλωση...), έγιναν δύο τοποθετήσεις μία από την απεργό και μία από μέλος του ΔΣ της Συλλόγου Φοιτητών Οδοντριατρικής. Αναφέρθηκαν στην κατάσταση στα Πανεπιστήμια, την δυναμική απεργία των διοικητικών υπαλλήλων και το νέο μαύρο τοπίο στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Στην είσοδο του Public συγκεντρώθηκαν περίπου 200 αλληλέγγυοι φοιτητές και εργαζόμενοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και μοίραζαν κείμενα για την συγκεκριμένη δράση και την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Οι χιλιάδες περαστικοί ανταποκρίνονταν θετικά.

Η τρομοκρατία και η σιωπή δεν θα περάσουν! Οι εργατικοί αγώνες θα νικήσουν!

Κανένας εργαζόμενος απολυμένος! Έξω οι εταιρείες, το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση από ΑΕΙ-ΤΕΙ. Πανεπιστήμιο και εκπαίδευση για τις ανάγκες της κοινωνίας!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License