Έρχονται εντάλματα για βουλευτές της Χρυσής Αυγής

*

Έρχονται εντάλματα για βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, μελετά και συνδυάζει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, τα οποία «κουμπώνουν» στο αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης για στελέχη της Χρυσής Αυγής .

 
   

Στην τελική ευθεία για τη σύνταξη πορίσματος βρίσκεται ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος μελετά και συνδυάζει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και «κουμπώνουν» στο αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης για στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά οδηγούν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ φέρεται να υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για ακόμα δύο βουλευτές.

Επιβεβαιώνεται ο συνοδηγός

Από την πλευρά της 6ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά, και τρίτο πρόσωπο επιβεβαιώνει σε μαρτυρία του, ενώπιον της ανακρίτριας, την παρουσία συνοδηγού στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Μάλιστα, οι δύο κοπέλες, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, επιβεβαίωσαν στο ακέραιο, και στην ανακρίτρια, τις προανακριτικές τους καταθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες στο αυτοκίνητο τού δράστη επέβαινε και δεύτερο άτομο, στη θέση του συνοδηγού, το οποίο τράπηκε σε φυγή μετά τη δολοφονία.

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα και η φίλη του αναμένεται να καταθέσουν τη Δευτέρα για τη στυγερή δολοφονία του μουσικού.

Σε διαθεσιμότητα ο σωφρονιστικός υπάλληλος

Στο μεταξύ, σήμερα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας και η παρουσία του έγινε γνωστή από τη μαρτυρία γυναίκας αστυνομικού. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο σωφρονιστικός υπάλληλος τής συστήθηκε ως αστυνομικός, λέγοντάς της ότι κάποιοι παρεξηγήθηκαν σε μία καφετέρια και ότι τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, επιχειρώντας να την παραπλανήσει.

Ο ίδιος υπέβαλε σήμερα αναφορά στον γενικό γραμματέα Σωφρονιστικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνο Σκανδάμη, στην οποία υποστηρίζει ότι προσπάθησε να «συμβιβάσει» τα πράγματα.

Η αναφορά του διαβιβάστηκε στον αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Υπό εξέταση και ο ψυχίατρος Παρασχάκης

Εξάλλου σήμερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φακού, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση του ψυχολόγου-ψυχίατρου τού ψυχιατρικού νοσοκομείου «Δαφνί», Κωστή Παρασχάκη. Ο τελευταίος φέρεται να εξέδιδε πιστοποιητικά σε μέλη της Χρυσής Αυγής, άδειες οπλοφορίας, καθώς και βεβαιώσεις που προσκόμιζαν στα δικαστήρια για να αναβάλλονται οι δίκες τους.

Μαρία Δήμα

http://www.efsyn.gr/?p=121904

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License