ένοχος ο πρώην φρουρός του Μπαρμαρούση

*

Αναρτηθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2013, 6:53:51 μμ
 

Προθεσμία ενός… τετάρου έδωσε η δικαστική έδρα στον πρώην φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση προκειμένου να βρει νέο δικηγόρο και να τον ενημερώσει για την υπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε κανονικά, λοιπόν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στον αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνώς με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ.

Σύμφωνα με το onairnews ο Αθηναίος δικηγόρος του πρώην φρουρού του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση δεν πήγε στο δικαστήριο. Ετσι ο αστυνομικός, πλησίασε στην έδρα και ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί για την υπόθεση ο νέος δικηγόρος του, από το Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έδρα του απάντησε ότι του δίνει προθεσμία. Ενός τετάρτου όμως…
Συγκεκριμένα, του είπαν να βγει από την αίθουσα, να ενημερώσει τον νέο δικηγόρο του και… να επιστρέψουν μαζί σε ένα τέταρτο.

Ο 45χρονος τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ. Αμέσως μετά, ο ίδιος ξεκίνησε τις διαδικασίες για να κάνει έφεση.

Υπενθυμιζεται ότι ο 45χρονος, συνελήφθη μετά τις έρευνες της Αστυνομίας στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Προχθές, είχε εμφανιστεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων και είχε οριστεί δικάσιμος για σήμερα.

Τον «κάρφωσε» πρώην Χρυσαυγίτης

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο έκαναν την έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο όταν, ενώ είχαν βάρδια, δέχθηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος τους προέτρεψε να πάνε στα γραφεία για έρευνα γιατί είναι γεμάτα με όπλα και εκρηκτικά.

από καθεστωτικά

από tipota 27/09/2013 8:03 μμ.


Πληροφοριακά και μόνο, γιατι δεν μας πείθουνε ότι ξαφνικά λειτουργεί η αστική δικαιοσύνη, να προσθέσω ότι όπως δήλωσε ο ίδιος μπάτσος, το κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία των φασιστών στο Αγρίνιο είναι ιδιοκτησίας των γονειών του.

Επίσης να θυμήσω ότι μετα την επίθεση στην λαική σε πάγκους μικροπωλητών ο συγκεκριμένος φαινόταν σε βίντεο να συμμετέχει στην καταστροφή των πάγκων και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα γινότανε εδε....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License