Καταγγελία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης

*

Καταγγελία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης
 

Χθες βράδυ, οι γνωστοί-άγνωστοι ναζί «καλλιτέχνες» ξαναβγήκαν από τους κρατικούς υπονόμους και «φιλοτέχνησαν» την πόρτα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης με φασιστικά ορνιθοσκαλίσματα. Και όλα αυτά, μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μία μέρα μετά τη σύλληψη 4 μελών της Εργατικής Λέσχης για αναγραφή αντιφασιστικών συνθημάτων... Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι εκεί όπου δεν φτάνουν οι κρατικοί μηχανισμοί πηγαίνουν οι παρα-κρατικοί.

Να πούμε λοιπόν ξανά στους ναζί υπαλλήλους και στους πατρόνες τους ότι η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης δεν πτοείται από κάτι τέτοια διότι πράγματι ανήκει στο ένα από τα δύο «άκρα». Στο ίδιο άκρο με όσους και όσες παλεύουν για την αξιοπρέπεια του κόσμου της εργασίας, στο ίδιο άκρο με τους απεργούς και τους δεκάδες χιλιάδες αντιφασίστες διαδηλωτές. Είναι μεγάλο αυτό το άκρο, τόσο μεγάλο όσο η οργή για την εξαθλίωση και την αδικία.


Εμείς, όπως κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, θα συνεχίσουμε πιο μαζικά, πιο δυναμικά τον αγώνα στην πόλη μας μαζί με τους νεοσμυρνιώτες εργαζόμενους και ανέργους. Είναι ένας αγώνας σκληρός αλλά αναγκαίος και όμορφος. Αγώνας για το ψωμί και την ελευθερία. Ενάντια στα Μνημόνια και τον κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό, ενάντια στον «πιο θρασύ, πιο δόλιο καπιταλισμό», τον φασισμό. Αγώνας με ανθρώπους όρθιους και δυνατούς, γιατί είναι το αίμα του Παύλου που πρέπει να βρει δικαίωση.

ΟΛΟΙ σήμερα στις 18.30 στην Εργατική Λέσχη στο προγραμματισμένο ραντεβού για εξορμήσεις και αφισοκολλήσεις στη Πλατεία και στις γειτονιές για την διαδήλωση του Σαββάτου και ενημέρωση του κόσμου για τα τελευταία γεγονότα.

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License