Δείτε πώς έγινε το ρέμα του Καρατζά από την Ελληνικός Χρυσός (βίντεο, 18 Σεπτ. 2013)

*

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gZok9wNe5gE

Aπό Χρυσές Αυτ-απάτες. Το blog προαναγγέλει και μια αποκάλυψη για αύριο, αποτέλεσμα της έρευνας που ξέρουμε ότι κάνει εδώ και καιρό.  Μια ερώτηση και ένα “παγκόσμιο ρεκόρ” στην Β.Α. Χαλκιδική…(σύντομα κοντά σας).

Η ερώτηση θα αφορά κυρίως αυτόν που δημόσια δήλωνε:

…εμείς θα εγγυηθούμε και την προστασία του περιβάλλοντος …….εμείς και κανείς άλλος, γιατί εμείς ζούμε και εμείς μόνο ζούμε στην περιοχή μας.

και θα έχει σχέση με τη δήλωση του κ. Ι. Τζηρίτη, πρώην Αντινομάρχη Χαλκιδικής, υπεύθυνου για τον πρωτογενή τομέα και τον ορυκτό πλούτο:

Εγώ ξέρω τι βρήκα στην τροφική αλυσίδα της βόρειας Χαλκιδικής, αλλά είμαι ανίκανος να το σταματήσω γιατί είμαι μοναχός μου.

Περιμένουμε την ανάρτηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

http://antigoldgreece.wordpress.com/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License