Πάνω από 250 σχολεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κατάληψη

*

 

Πάνω από 250 σχολεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κατάληψη απο του μαθητές οι οποίοι στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των καθηγητών τους και αντιτίθενται στις διάλυση της δημόσιας παιδείας. Εάν η κατάληψη ξεπεράσει το τριήμερο, για κάθε επιπλέον ημέρα θα παρατείνεται το διδακτικό έτος αντίστοιχα ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

 

Πάνω από 70 σχολεία είναι υπό κατάληψη στην Αττική ενώ ενδεικτικά, 20 είναι σε Κρήτη, 44 σε Θεσσαλονίκη, 8 Ιωάννινα, 20 σε Λάρισα, 22 σε Πάτρα.

 
Σχολεία σε κατάληψη και στη Μεσσηνία (10), στην Κόρινθο (2), στην Τρίπολη (2), στη Ζάκυνθο
 
 
 

Διαβάστε το μύνημα των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Δραπετσώνας

"Εμείς είμαστε, τα παιδιά σου..."

 

 

 

από νικος λ. 25/09/2013 9:11 μμ.


  σε 4η μερα καταληψης βρισκεται το γυμνασιο και λυκειο ιθακης απο μαθητες και γονεις που συμπαραστεκονται στον αγωνα των καθηγητων και εναντια στην προσπαθεια της κυβερνησης που θελει την καταργηση του δημοσιου σχολειου κατα τις επιταγες της τροικα και των ντοπιων συνεργατων τους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License