Να σε ποιους προκάλεσαν "τρόμο και ανησυχία" οι δυο δάσκαλοι! Φωτογραφίες ενός των μηνυτών

*

 

Χθεσινή ανακοίνωση αναφερόταν στην εκδίκαση αύριο στα Χανιά μιας μήνυσης που κατέθεσαν από κοινού έξι (6) χρυσαυγίτες εναντίον δύο (2) εκπαιδευτικών επειδή, όπως λένε στη μήνυση, οι δύο (2) εκπαιδευτικοί επιτέθηκαν στους έξι (6) χρυσαυγίτες προκαλώντας σ' αυτούς "τρόμο και ανησυχία" και αναγκάζοντάς τους να καταφύγουν στο (καφενείο) "υποβρύχιο", χάρη στο οποίο διασώθηκαν. 
 

Σήμερα μας ήλθαν φωτογραφίες ενός των μηνυτών από εκείνη τη εποχή. Τον απεικονίζουν στη σελίδα του στο facebook με τα αγαπημένα του παιχνιδάκια ("my toyies", σύμφωνα με τη δική του διατύπωση) στις αγαπημένες του πόζες. Όλες είναι χαρακτηριστικές φωτογραφίες ενός ανθρώπου, που είναι φυσικό να αισθάνεται "τρόμο και ανησυχία" όταν βρεθεί -μόνος αυτός με μόνο πέντε άλλους φίλους και ομοϊδεάτες- απέναντι σε δυό (2) ολόκληρους δασκάλους.

Πληροφορίες λένε ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι σπάνιας αξίας διότι δεν βρίσκονται πια στη θέση τους στο facebook.
 
 


 
"My toyies"! Τα παιχνίδια μου!
Και το σχόλιο του φίλου: "Το πρώτο είναι όλα τα λεφτά!!"
 
 
 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License