Αντιφασιστική συγκέντρωση - Πορεία Κεφαλονιά

Φασίστες κουφάλες , έρχονται κρεμάλες...

  Σήμερα Σάββατο 21 Σεπτέμβρη, με αφορμή τη εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από μαχαίρι νεοναζιστικού σκουπιδιού πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περιπου 80 ατομων (φοιτητων,αριστερων,ντοπιων,αναρχικων κλπ) εξω απο τα γραφεια των σκουλικιων στο Αργοστολι.Πεταχτηκαν τρικακια μοιραστηκαν κειμενα και η αποδοχη του κοσμου ηταν κυριως ενθαρυντικη.Καποια στιγμη πεταχτηκαν στα γραφεια τους νερομπογιες και βγηκε ενα σκουπιδι επιασε ενα λαστιχο και αρχιζε να καταβρεχει τον κοσμο και να προκαλει(να προσθεσω η τρυπα τους ειναι στον πρωτο οροφο) πηραν την αναλογη απαντηση με ριψη αντικειμενων πετρων κλπ.'Επειτα ακολουθησε μικρη πορεια στο κεντρο οπου και διαλυθηκε ο κοσμος.

Τα κονσερβοκούτια δεν στέγνωσαν ακόμα..

από μουρλος αναρχικος 23/09/2013 6:57 μμ.


post image
ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΚΑΚΙ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License