Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κιλκίς «Ούτε στο Κιλκίς ούτε πουθενά»

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ !!! ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !!!»

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Κιλκίς η αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσε το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Κιλκίς, με συμμετοχή νέων κυρίως ανθρώπων και με κεντρικό σύνθημα που απευθύνονταν στη ΧΑ, «Ούτε στο Κιλκίς ούτε πουθενά».

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Πλατεία Ειρήνης, όπου μίλησαν αρκετοί απ` τους συγκεντρωμένους, ενώ μήνυμα έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρ. Αγαθοπούλου, η οποία την ώρα της συγκέντρωσης ήταν καθ’ οδόν προς την Αθήνα για κοινοβουλευτικές της υποχρεώσεις.

Στη συνέχεια έγινε πορεία μέχρι τα γραφεία της ΧΑ, έξω απ` τα οποία υπήρχε ομάδα αστυνομικών για  πρόληψη τυχόν επεισοδίων, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί το παραμικρό.

 

από ένας 21/09/2013 6:39 μμ.


στις 15/9 έγινε "επίσκεψη" στα γραφεία της ΧΑ Κιλκίς από 30αριά άτομα, οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι λιγοστοί κυπατζήδες που ετοιμάζονταν για εξόρμηση στην τοπική κοινωνία το βάλαν στα πόδια και κλειδώθηκαν στα γραφεία τους, έμειναν εκεί μέχρι να περάσει η ...μπόρα.

Ακούστε το καλά ρουφιάνοι της ΚΥΠαυγής κουμάντο στο Κιλκίς δεν πουλάει κανείς.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License