«Καίει» κορυφαία στελέχη της ΧΑ το κινητό του Ρουπακιά

*

«Καίει» κορυφαία στελέχη της ΧΑ το κινητό του Ρουπακιά - Επιμένουν οι δικηγόροι του ότι βρισκόταν σε άμυνα

 
Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου - έχει προκύψει ότι ο Ρουπακιάς συνομιλούσε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τον πρόεδρο τοπικής οργάνωσης στην περιοχή, ενώ όπως αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης είχε επικοινωνήσει τουλάχιστον δύο φορές με υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσης Αυγης, που έχει στην ευθύνη του την περιοχή του Πειραιά.
 
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στο θέμα της Χρυσής Αυγής. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται ποινικές διώξεις και συλλήψεις συνεργών και ηθικών αυτουργών του Ρουπακιά που απολογήθηκε στον ανακριτή Πειραιά. 
 
Σύμφωνα με όσα είπαν οι δικηγόροι του, ο Ρουπακιάς δεν είχε καμία σχέση με τον Παύλο Φύσσα, είχε μία «χαλαρή» σχέση με τη Χρυσή Αυγή, δεν πήρε καμία εντολή και όταν έγινε η δολοφονική επίθεση, βρισκόταν σε άμυνα.
 
Κρίθηκε προφυλακιστέος, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια φυλακή θα κρατηθεί. Το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί σε φυλακή στην επαρχία.
 
Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου - έχει προκύψει ότι ο Ρουπακιάς συνομιλούσε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τον πρόεδρο τοπικής οργάνωσης στην περιοχή, ενώ όπως αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης είχε επικοινωνήσει τουλάχιστον δύο φορές με υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυής, που έχει στην ευθύνη του την περιοχή του Πειραιά. 
 
Συνολικά έχουν καταγραφείι 16 τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρουπακιά, πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 
Υψηλόβαθμος εισαγγελικός λειτουργός θα διενεργήσει τις έρευνες για την έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής, σε πανελλαδική κλίμακα, μετά τη διαβίβαση των φακέλων Δένδια για παράνομη δραστηριότητα μελών, στελεχών και βουλευτών του κόμματος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
 
Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, οι έρευνες θα εποπτευτούν προσωπικά από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
 


 http://www.alfavita.gr/

από ο 21/09/2013 5:09 μμ.


λόγος

από * 21/09/2013 9:01 μμ.


οι μπάτσοι προσπαθούν να μαζέψουν το θέμα αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License