Συλλήψεις μελών της Χ.Α σε Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα

*

Πέντε άνδρες, που δήλωσαν μέλη της ‘Χρυσής Αυγής', συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μετά από έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία πτυσσόμενα γκλοπ, δύο σουγιάδες, τέσσερα σπρεϊ πιπεριού και μία κροτίδα. Στη Χαλκίδα συνελήφθησαν τρία άτομα έξω από τα γραφεία της Χ.Α. Κατείχαν κράνη, κοντάρια και ασπίδες.

  Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό, οι πέντε συλληφθέντες βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και είχαν στην κατοχή τους έντυπο υλικό. Η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο και κατέσχεσε τον οπλισμό που εντόπισε.

Σήμερα θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης καθώς σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί όπλων. Δεν πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία.

Οι τρεις συλληφθέντες στη Χαλκίδα εντοπίστηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος παρουσία εισαγγελέα.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License