Φασίστες και εισαγγελείς - κοινός αγώνας

Η μήνυση εναντίον του γραμματέα του ΕΕΚ, Σάββα Μιχαήλ είναι μια σαφής προσπάθεια του κράτους να ποινικοποιήσει τον αντιφασιστικό λόγο και δράση.

Η μήνυση εναντίον του γραμματέα του ΕΕΚ Σάββα Μιχαήλ είναι μια σαφής προσπάθεια του κράτους να ποινικοποιήσει τον αντιφασιστικό λόγο και δράση.

Για όλους εμάς η δίωξη αυτή αποτελεί μια προφανή δήλωση του κράτους και των μηχανισμών του ότι στηρίζει με κάθε μέσο τα τσιράκια του, τους δήθεν αντισυστημικούς χρυσαυγίτες.

Παράλληλα πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δίωξη αυτή έχει στόχο με την δημιουργία νομικού προηγούμενου, την κατασυκοφάντηση και τρομοκράτηση όχι μόνον αυτών που αντιστέκονται στην δράση και τους σχεδιασμούς των παρακρατικων, αλλά και όλων όσων την κατονομάζουν ως ναζιστικό μόρφωμα, αυτό δηλαδή που αποτελεί την ουσία του κόμματος αυτού.

Όπως και στην περίπτωση του ΛΑ.Ο.Σ με τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όσων εξέφραζαν την άποψη ότι πρόκειται για φασιστικό κόμμα, έτσι τώρα και οι ναζί της γνωστής συμμορίας, χρησιμοποιούν την τόσο απροκάλυπτα φιλική αστική δικαιοσύνη για να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου καθώς η ανικανότητα τους να επιβληθούν με τους όρους τους στους δρόμους και τις γειτονιές είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Καταδικάζουμε την πρωτοφανή απόφαση του εισαγγελέα να παραπέμψει σε δίκη τον Σ. Μιχαηλ και τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κώστα Μουζουρη (για τον server του Athens Indymedia) και καλούμε σε συμπαράσταση την Τετάρτη στις 8:00πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων κτίριο 9 αίθουσα 7 .

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

 

 

http://ese.espiv.net/                                     email: ese-ath@espiv.net

 

από Αντιφασιστάκιας 04/09/2013 12:06 πμ.


Η δίκη θα συνεχιστεί στο (λυόμενο) κτίριο 1 (όλο ευθεία απ' την κεντρική είσοδο).

http://www.eek.gr/index.php/articles/repression/1839-deltio-typou-tou-eek-gia-tin-diki

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License