Μπάτσοι πριν μια ώρα στα Εξάρχεια και εισβολή στο ΕΜΠ (Πατησίων)

Μεγάλη κινητοποίηση των μπάτσων στην περιοχή των Εξαρχείων

Πριν 1 ώρα ανέβαιναν 4 διμοιρίες ΜΑΤ από Στουρνάρη ενώ μια κλούβα ξεφόρτωνε αλλες δύο διμοιρίες στην Πατησίων. Προχωρώντας την Πατησίων ακόμη καμιά 20αρια μηχανάκια ΔΕΛΤΑ κατεβηκαν την Αλεξάνδρας και πήγαιναν προς εξάρχεια. Δεν ήμουν πεζός οπότε δεν πρόλαβα να δω κάτι παραπάνω. Ξέρεις κανένας για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό;

από blackblocknoname 21/08/2013 9:19 πμ.


ενόψει Φθινοπώρου.Η ιστορία έχει αρχίσει απο τις εκκενώσεις καταλήψεων στην Πάτρα,τις ξέμπαρκες μολότοφ στο Αριστοτέλειο και τώρα στο Πολυτεχνείο(και δεν ξέρουμε τι έρχεται).Αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχουν βλάκες που φτιάχνουν πυρομαχικά αυτήν την περίοδο στα άντρα της ρουφιανιάς, στα πανεπιστήμια.Μια εκτίμηση γιατί δεν έχω ενημέρωση.Φαίνεται το Φθινόπωρο θα σκάσει η φούσκα του καθεστώτος και έχουν αρχίσει από τώρα ολόκληρη επιχείρηση.Μα πως θα καταστείλει όλη αυτήν την κοινωνική οργή το καθεστώς?!!Ένα μπιτόνι χώνουν στα πανεπιστήμια για να φτιάξουν το κλίμα που θέλουν 50 φτιάχνονται σε χώρους που δεν ξέρουν.Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στις καταλήψεις οι μπάτσοι-ΜΜΕ ετοιμάζουν κι άλλα τέτοια.Αλλά δεν ξέρουν ούτε τον αντιπερισπασμό πριν την μεγάλη επίθεση.................

από Tuborg7 21/08/2013 10:46 πμ.


Αδέλφια, ξαναζούμε εποχές '73. Που είναι η Δαμανάκη, ο Λαλιώτης, ο Μπίστης και όλη εκείνη η αντιστασιακή παλιοπαρέα. Μόνο το "τανκς" λείπει. Όπου νάναι θάρθει κι' αυτό. Μια παράκληση μόνο, μέσα στους τιμημένους ήρωες του Πολυτεχνείου θέλω και τον Άκη. Αλησμόνητα, αγνά και ανιδιοτελή χρόνια.

 Να σημειωθεί επίσης πως οι "ανεμικές" και "καθυστερημένες" αντιδράσεις στο πρόσφατο κλείσιμο του Ινδυμεδια έδωσαν πολύ αέρα στους μπάτσους, τον Άδωνι, τον Φαήλο, το Σίμο, τον Αντώνη και τα άλλα παιδιά!

από χιουμοριστας 21/08/2013 1:53 μμ.


πληροφορίες λένε ότι βρήκαν και εξετάζουν πολύ επικίδυνα όπλα άγνωστα σε αυτούς.. όπως βιβλία

από π@λιός 21/08/2013 3:47 μμ.


Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Για να αρχίζουν οι έρευνες και τα λοιπά "κόλπα" της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ. από Αύγουστο μήνα το πιο πιθανόν είναι να ετοιμάζονται για εκλογές και απλά θέλουν να δείξουν ένα πιο συντηριτικό χαρακτήρα σαν κυβέρνηση ώστε να μην έχουν κι άλλες απώλεις προς Χ.Α.

από b.......................... 21/08/2013 3:58 μμ.


αλλά όταν βγαίνει η Καραμήτρου και λέει κάτι είναι σαν να βγαίνει η εκπρόσωπος των μπάτσων.Μιλάμε για τον παπαγάλο με όλη την σημασία της λέξης.(σε λίγο θα βγάλει φτερά).Το άσυλο το έχουν  θάψει προ καιρού.Πρόκειται για σχέδιο ολικής εξαφάνισης δομών του χώρου απλώς γίνεται με συγκεκριμένα βήματα κι όχι απότομα.

από αναρχοκομμουνι 21/08/2013 4:43 μμ.


η εισβολή στο τίποτα στο πολυτεχνείο δε θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι το λογικό,γιατί έχουμε μπει στη λογική να λέμε εντάξει το περιμέναμε.

στρατηγικός στόχος για το κράτος:

1.επιχείρηση στα εξάρχεια με κλείσιμο στεκιού δίνοντάς τους το ελεύθερο αύριο μεθαύριο να κάνουν τα πάντα διότι το πολυτεχνείο ήταν κεντρικής σημασίας και για το χώρο και για τα κινήματα και τις κοινωνικές συγκρούσεις που λάμβαναν χώρα όσα χρόνια (σχεδόν)μεταπολιτευτικά υπάρχουν αντιστάσεις.

2.αν δεν γινόταν μία φορά τα τελευταία δύο χρόνια να καταληφθεί και να σημαίνει ορμητήριο το πολυτεχνείο τώρα δε θα γίνεται δέκα φορές.

3.ποιός ξέρει τι έχουν φορτώσει μέσα στο γκίνη (αυθαίρετη σκεψη)

4.το κράτος χτυπάει στη συνείδηση και στην ηθική του κινήματος ,καθώς για όλους κάτι σημαίνει το πολυτεχνείο

5.απο εδώ και πέρα το δόγμα της μηδενικής ανοχής θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις και χρόνο με το χρόνο τα εξάρχεια περικυκλώνονται όλο και περισσότερο από τους μπάτσους.

χύμα σκέψεις,παρόλα αυτά ο αύγουστος έφυγε ξεκολλάμε και κοιτάμε όχι μόνο να πάρουμε αυτά που είχαμε πίσω,αλλά να κοιτάμε περαιτέρω την οργάνωση και όχι μόνο φυσικά σε επίπεδο αντανακλαστικών.δεν είναι οι φασίστες εκείνοι που πρέπει να αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις,ας το συνειδητοποιήσουμε αυτο.θα μείνουμε χωρίς απελευθερωμένους χώρους και δε θα έχουμε καμία δικαιολογία.

 

 

από @ απο imc 21/08/2013 5:32 μμ.


που έθετε το θέμα της ενημέρωσης για την καταστολή ανταγωνιστικά και κρύφτηκαν επίσης όσα απαντούσαν σ΄ αυτό. Στα κρυμμένα υπάρχουν τα σχόλια αυτά, και δεν γίνεται τίποτε περίεργο που δεν παίρνετε χαμπάρι.

από έν@ς 21/08/2013 5:53 μμ.


Καλή η αυτοκριτική αλλά και η σφαιρική θεώρηση ακόμα καλύτερη. Αναλογιστείτε τη συγκοιρία: Εξεγέρσεις ολόγυρα σε Τουρκία-Αίγυπτο με τον ντόπιο πληθυσμό στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Ο μόνος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να πραγματώσει μια εξέγερση στον ελλαδικό χώρο είναι ο α/α χώρος. Από την αρχή αυτός είναι ο τρόμος τους. Γι αυτό νεκρανάστησαν τους ναζί, γι αυτό έφτασαν τους μπάτσους να γίνουν SS, γι αυτό καταπατούν ακόμα και τους ίδιους τους τους νόμους.

Το λάθος τους είναι ότι μας υποτίμησαν. Νόμισαν πως θα σβήσει η αναρχία με ένα χτύπημα στη βίλλα, ότι θα αλωνίζουν οι φασίστες υποτακτικοί τους στους δρόμους, ότι θα καμφθεί κάθε αντίσταση με την επίδειξη δύναμης από τα ένστολα-δίτροχα γίδια. Επεσαν έξω. Τόσο έξω που δε μπορούν ούτε οι ίδιοι να το πιστέψουν. Ο α/α χώρος ζει και αναπτύσσεται, μετεξελίσσεται, βελτιώνεται, ποιοτικά και ποσοτικά. Πέφτουν σε σφάλματα που θα τα βρουν μπροστά τους. Ας αφήσουμε το χρόνο να τα αναδείξει και την ιστορία να τα καταγράψει.

Η μέρα που θα κριθούν έρχεται. Οχι επειδή συμμετέχουν στον πόλεμο στο πλευρό των αδίκων. Θα κριθούν για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν σ'αυτόν. Γεννημένοι ηττημένοι πιάνονται από τα μαλιά τους. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αφήσουν ένα άσχημο πτώμα...

από Ρανταμπλάν κι έτσι 21/08/2013 7:14 μμ.


Άλλο ένα φιάσκο από αυτά που μόνο η γΕΛΑΣ ξέρει να στήνει. Κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών για ένα μπιτόνι που χωράει δε χωράει ίσα για να ξεκινήσεις ένα μηχανάκι που έμεινε από βενζίνη.

Και δεν είναι μόνο η βλακεία των μπάτσων. Από κοντά και οι εξίσου πανίβλακες δημοσιογράφοι, που σπεύσανε να δημοσιεύσουν ό,τι τους έστειλε η ΓΑΔΑ, χωρίς να σκεφτούν ότι αυτογελοιοποιούνται.

Κρίμα που δεν ανεβαίνουν στη Διαύγεια οι προϋπολογισμοί τέτοιων επιχειρήσεων.

από ΠαραΒλάκΒλόκΝομ 22/08/2013 4:36 πμ.


Που τις είδατε ρε σεις τις ξέμπαρκες και τις βαφτίζετε έτσι, ούτε οι μπάτσοι δε λένε τέτοια πράγματα και σας αφήνει η ΣΟ να ζωγραφίζετε εικόνες. 

Τι να τα κάνει τα παπαγαλάκια το πρακτορείο αν έχει εσάς εδώ μέσα να στήνετε σκηνικά;

Και τι κόλλημα είναι αυτό με το Φθινόπωρο και όλα το Φθινόπωρο θα γίνουν και προετοιμασία του σκηνικού και τρίχες κατσαρές;  Βλέπετε καμιά οργάνωση με κάποιο στόχο να προκαλέσει κάτι εκτός κανονικότητας το Φθινόπωρο;  Τίποτα!  Παρακαλάνε οι υπηρεσίες για να προβάλουν το νταβατζιλίκι τους στη κοινωνία και τον οπλισμό τους (δικαιολογώντας και τον μισό προϋπολογισμό για καταστολή) 1-2 μπραφ σύγκρουσης άλα 12/2/12 να τρομάξουν τον κόσμο από το να βγει στους δρόμους, ώστε όλα να κυλάνε κατά τ'άλλα ακριβώς όπως τα σχεδιάζουν.

Το ότι θέλουν να τρομοκρατήσουν την όποια διάθεση για οργάνωση το κάνουν όπως έκαναν σήμερα.  Ας αναλογιστούν αυτοί που ξέχασαν το μπιτονάκι του παπιού τους μέσα σε πολιτικό στέκι τις ευθύνες των αυθαιρεσιών τους.  Και ας αναλογιστούν κι αυτοί που μετατρέπουν το μπιτονάκι σε οτιδήποτε άλλο για να ολοκληρωθεί η εικόνα προς την κοινωνία που ένας υπουργός δε μπορεί να ολοκληρώσει ενώνοντας τις κουκκίδες με τα νουμεράκια.

Νεκροί με συμβόλαιο θανάτου δραπέτες των Τρικάλων.  Νεκρός/οι στο Νταχάου της Αμυγδαλέζας, νεκρός ο αρνητής εισιτηρίου στον ΟΑΣΑ, 5 χούφτες άνθρωποι στη πορεία της πρωτομαγιάς, μηδαμινή συμμετοχή στις γενικές απεργίες και θα μασήσουμε από ένα ντου στο πρώην άσυλο του πανεπιστημιακού χώρου που μόνο άνθρωποι που έρχονται για συνέλευση δε θα υπήρχαν στις 6:30 το πρωί του Αυγούστου! Περίπατος γνωριμίας!

Απο πυρόσβεση γνωρίζει κανείς εδώ;  Το ότι ανάβοντας μικρές φωτίτσες σε συγκεκριμένα σημεία πριν το μέτωπο ώστε να το πνίξεις από οξυγόνο το γνωρίζει κανείς ότι αποδίδει πιο πολύ απο τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τις μάνικες;

Η τρομοκρατία έχει φτάσει να πηγάζει μέσα απ'το μέσο αντιπληροφόρησης, γιατί αύριο αν βγεις στη στάση 99/100 δεν έχουν ιδέα για το τι έγινε εκεί σήμερα, και ελάχιστα θα τους ενδιαφέρει.  Αν βρεις τρόπο να απελευθερωθείς μόνος σου χωρίς την κοινωνία πες μας κι εμάς που δεν το έχουμε φανταστεί ακόμα.

Το θέμα είναι τι μέρος της καταστολής γίνεται απο εσωτερικούς παράγοντες και πως και όχι πως σχεδιάζει το στούντιο της καταστολής ο εχθρός στη τηλεόραση.

 


Μόλις 24 ώρες μετά το θέμα έχει εξαφανιστεί από όλα τα ΜΜΕ στις πίσω σελίδες και κανένας διαπλεκόμενος δεν τολμάει να το συζητήσει ξανά...

από δεν σου λέμε 22/08/2013 5:39 μμ.


https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1487014-biologicasquad@blogspot.com-

και τι ζητάς να μάθεις.Δεν σου λέμε.Η εκτίμηση είναι απλώς ότι το Φθινόπωρο θα έρθουν νέα μέτρα,θα σκάσει η φούσκα του Σαμαρά-Βενιζέλου και ο φοβισμένος κόσμος θα βγει στους δρόμους επιτέλους.(για αυτό ο Δένδιας φτιάχνει κλίμα τρομοκρατίας)!!Δεν ανοίγω συζήτηση με κάποιον που διαστρεβλώνει τόσο πολύ ένα σχόλιο.Η κοινωνία βράζει και μια σπίθα αρκεί.Εσύ εκεί στις εικόνες που φτιάχνει

το μυαλό σου.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και πως τα μπλέκεις έτσι.

Ας αναλογιστούν αυτοί που ξέχασαν το μπιτονάκι του παπιού τους μέσα σε πολιτικό στέκι τις ευθύνες των αυθαιρεσιών τους.  Και ας αναλογιστούν κι αυτοί που μετατρέπουν το μπιτονάκι σε οτιδήποτε άλλο για να ολοκληρωθεί η εικόνα προς την κοινωνία που ένας υπουργός δε μπορεί να ολοκληρώσει ενώνοντας τις κουκκίδες με τα νουμεράκια.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

.Αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχουν βλάκες που φτιάχνουν πυρομαχικά αυτήν την περίοδο στα άντρα της ρουφιανιάς, στα πανεπιστήμια.

Ας βγάλουν οι υπόλοιποι τα συμπεράσματα τους.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείςΤο θέμα είναι τι μέρος της καταστολής γίνεται απο εσωτερικούς παράγοντες

Να το εξηγήσεις.Δεν είναι τόσο αθώο ότι έχουν ξεκινήσει τέτοιες κουβέντες τώρα.15 χρόνια είμστε στο κουρμπέτι κάτι ξέρουμε παραπάνω.

Γιατί με αφήνει η Σο?!!Δεν ξέρω ρώτα τους.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License