Παρέδωσαν, οι έλληνες βουλευτές τις διαδικασίες του κοινοβουλίου.

Η διοίκηση(θεσμών και κρατικών μηχανισμών) της Ελλάδας και τυπικά στους ξένους υπαλλήλους των υπουργείων του ΔΝΤ και της Γερμανίας.

post image

Και τυπικά αποχώρησαν οι έλληνες βουλευτές από την κοινοβουλευτική διοίκηση της Ελλάδας μετά από σημερινή τους απόφαση στη Βουλή.
Σήμερα .
Με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , την σιωπηλή σύμφωνη γνώμη της ΔΗΜΑΡ και τα σκηνοθετημένα καραγκιοζιλίκια των ναζιστών για να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον από την αλλαγή καθεστώτος στο θόρυβο και στη θολούρα , και τυπικά η διοίκηση της Ελλάδας περνά στον έλεγχο των υπουργείων στα οποία έχουν τοποθετηθεί και διευθύνουν ξένοι υπάλληλοι του ΔΝΤ(γερμανοί, ισραηλινοί, αμερικάνοι κλπ).

Με μία πρωτοφανή για δυτική δημοκρατία απόφαση,  παύεται η διοίκηση ενός έθνους κράτους (όπως το ξέραμε)  από το εθνικό κοινοβούλιο και πλέον οι υπάλληλοι των ξένων μηχανισμών (ΔΝΤ-Γερμανία) που ήδη έχουν τοποθετηθεί στα υπουργεία  θα σχεδιάζουν την διοίκηση, θα καταργούν δομές, θα δημιουργούν νέες , θα προσλαμβάνουν και θα απολύουν κατά τις εντολές του ΔΝΤ και της Γερμανίας μέσω των εδώ διορισμένων και υπεύθυνων ανά υπουργείων υπαλλήλων  τους.

Η αλλαγή του καθεστώτος και η τυπική και ουσιαστική μετατόπιση του ελληνικού κοινοβουλίου στον πάγκο είναι ένας εξαιρετικού ενδιαφέροντος μετασχηματισμό, ίσως ο πρώτος σε ευρωπαϊκό επίπεδο,  όπου ένα έθνος κράτος χάνει κάθε του κοινοβουλευτική κυριαρχία(στο κρίσιμο σημείο της διοίκησης) και αναλαμβάνουν υπερκρατικοί μηχανισμοί όπως η Ε.Ε και το ΔΝΤ .

Το μέλλον είναι εδώ, δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο τους ανυπόμονους ιστορικούς,    θα το καθορίσουν οι λαοί είτε  οι υπερκρατικοί μηχανισμοί.. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License