Η φιλανθρωπία ως μέσο κοινωνικού φόβου. Από τους Ναζί της κατοχής ως τους ναζί της Χ.Α.

Απόσπασμα απο την ταινία "Ξυπόλητο Τάγμα"

Πέρα από  κάθε ηθική τάξη τοποθέτησαν για άλλη μία φορά την φιλανθρωπία οι ναζιστές της Χ.Α.  Καμία έκφραση αλληλεγγύης , αλλά αντίθετα ωμός εκβιασμός και  εργαλείο ασκησης εξουσίας  πρός την κοινωνία, όπου το αντικείμενο είναι η καθημερινή επιβίωση στα πιο απλά πράγματα(πχ φαγητό).


 Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή ένα ναζιστικό κοινοβουλευτικό κώμα που ζει πλουσιοπάροχα από κρατικές παροχές αλλά και την ευγενή χρηματοδότηση τραπεζιτών, εφοπληστών και των ΜΜΕ, “αποκτά” τον έλεγχο της τροφής και ασκεί εξουσία εκβιάζοντας . «Αν δεν είσαι ίδιος με εμάς δεν τρως». 

Αυτό είναι το νέο δόγμα της πιο φρικιαστικής έκφρασης της εξουσίας που συμπυκνώνεται στους ναζιστικούς χαιρετισμούς των ναζιστών της Χ.Α, Μία "ανθρωπιστική στάση"απο ένα παρασιτικό κώμα(Χ.Α)απόλυτα συμβατά με το ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου.
 
Tη φιλανθρωπία των σημερινών ναζιστών της Χ.Α την έχει γράψει η ελληνική ιστορία με αίμα, είναι ίδια με την φιλανθρωπία των γερμανών ναζί και των γερμανοτσολιάδων της κατοχικής περιόδου, όπου το φαγητό το μοιράζονταν οι ναζιστές με τους ντόπιους δοσίλογους και τους μαυραγορίτες..
Η πείνα θέριζε αλλά κάποιοι ασκούσαν τρόμο και εξουσία έχοντας φορτωμένες τις “καναδέζες” και τα αμπάρια.
 Χιλιάδες τα θύματα των ναζιστών,  χιλιάδες παιδιά χάνονταν από την πείνα.
 
Σώθηκαν οι μαυραγορίτες και οι δοσίλογοι ..Σήμερα αυτά τα αποβράσματα  μοστράρουν πάλι, χαιρετούν ναζιστικά, είναι αγκαλιά με τραπεζίτες, εφοπληστές, Μητσοτακαίους και μαρινάκιδες, «δεξιούς Φαυλους πατριώτες»  ΜΜΕ και λοιπά παράσιτα  που χρηματοδοτώντας  το ναζιστικό κώμα της Χρυσής Αυγής  ελπίζουν στο δικό μας φόβο και τη διάσωση του καθεστώτος του Μνημονίου και τη κλίκας που το στηρίζει..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License