3 διαφορετικές υποθέσεις αύριο στα δικαστήρια της Ευελπίδων που χρειάζονται την αλληλεγγύη

3 διαφορετικές υποθέσεις εκδικάζονται αύριο Πέμπτη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων που χρειάζονται την αλληλεγγύη μας.

Τρεις διαφορετικές υποθέσεις εκδικάζονται αύριο Πέμπτη 25 Ιούλη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων που χρειάζονται την αλληλεγγύη μας.

Η πρώτη αφορά στη δίκη των δύο αλληλέγγυων στην απεργία πείνας του Κώστα Σακκά από την παρέμβαση στην Ακρόπολη (10/7) έπειτα από επίθεση των μπάτσων της ομάδας Δέλτα. Δικάζονται στις 09:00 στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο της Ευελπίδων.

Η δεύτερη αφορά στη σύλληψη ενός ατόμου πάλι έπειτα από επίθεση μπάτσων της ομάδας Δέλτα στα Εξάρχεια στην οδό Μπενάκη το Σάββατο 20/7.

Η τρίτη αφορά στην απόπειρα εργοδοτικής τρομοκρατίας κατά μέλους του πρωτοβάθμιου σωματείου ΣΒΕΟΔ, (Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου), μια δίκη που αποσκοπεί στο να εκφοβίσει τους εργαζόμενους και να τους αποτρέψει από τις διεκδικήσεις τους. Εκδικάζεται στις 09:00 στο κτίριο 7 της Ευελπίδων.

Η Αλληλεγγύη είναι τ’όπλο μας

από μέρα? 26/07/2013 8:47 πμ.


Γνωρίζει κάποιος τι έγινε με τις παραπάνω υποθέσεις?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License