Η αντιπρολεταριακή τακτική θα ηττηθεί στους εξεγερμένους δρόμους(Βραζιλία)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ

Την στιγμή που στην Βραζιλία οι εξεγερμένοι/ες συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους των μητροπόλεων διαδηλώνοντας ενάντια στην φτώχεια και την εκμετάλλευση, γίνεται μια έντονη προσπάθεια για ταξική ειρήνη από όλους τους φορείς. Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και γραφειοκράτες συνδικαλιστές έχουν σκοπό να ''απορροφήσουν'' την εξέγερση στα μέτρα της νομιμότητας και της συνδικαλιστικής απάτης.

Η εξουσία πλασάρει το δημοψήφισμα προσπαθώντας να πείσει πως έτσι δίνεται λόγος στους ''από κάτω'' και τα μεγάλα συνδικάτα καλούν σε απεργία στις 11 Ιουλίου (άραγε τίθεται θέμα οργάνωσης και καλείται τόσες μέρες μετά, ενώ ο κόσμος μέρες τώρα πλημμυρίζει τους δρόμους;!).

Η αντιπρολεταριακή τακτική εφαρμόζεται από κάθε πλευρά. Από όλους αυτούς που έχουν μάθει να μοιράζονται την πίτα και αγωνιούν μη τυχόν και θιχτούν τα σκατοσυμφέροντα τους.

Όσο για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή Πελέ, ο καθένας στο είδος του! Οι προλετάριοι έχουν αποδείξει πως ματώνουν για την τάξη τους και όχι για την φανέλα που κάποιοι πλούτισαν φορώντας την.
Οι Βραζιλιάνοι εξεγερμένοι κατάφεραν να σπάσουν την κανονικότητα του μουντιάλ. Μόνο και μόνο από αυτό έχουν ήδη νικήσει. Εναντιώθηκαν στην εκμετάλλευση των εργατών και στα κέρδη των αφεντικών, κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί και στους ολυμπιακούς αγώνες το 2004 στην Αθήνα.

από έχει καλεστεί 26/06/2013 8:03 μμ.


για την 1η Ιούλη

από br 27/06/2013 1:45 πμ.


την πρωτη ιουλη υπαρχει διαδικτυακο καλεσμα που καλει γενικοτερα τον κοσμο να κατεβει στον δρομο.

τα μεγαλα συνδικατα καλεσαν απεργια στις 11 ιουλιου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License