Εκ νέου εκπομπή των Ραδ.Αν.Εκφρασης- 98fm απο την ΕΡΤ

.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συγκεκριμένα την εκπομπή στην ΕΡΑ με επικοινωνία της δικηγόρου του Κ.Σακκά και παρέμβαση αλληλέγγυων, την προβολή του θέματος στη ΝΕΤ, αλλά και την επανατοποθέτηση πανό στην εξέδρα εκδηλώσεων του προαυλίου χώρου της ΕΡΤ, Θεωρούμε ότι έχουν γίνει θετικά βήματα που μας επιτρέπουν τη συνέχιση της εκπομπής μας μέσα από το ραδιομέγαρο. Οι εργαζόμενοι αλλά και η ανοιχτή συνέλευση αλληλέγγυων της ΕΡΤ απέδειξαν έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη είναι αμφίδρομη σχέση και ανέτρεψαν την προηγούμενη άστοχη ενέργεια της ΠΟΣΠΕΡΤ.

 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Κ.ΣΑΚΚΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης

www.radio98fm.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License