Αναμετάδοση από κατειλημμένο Ραδιομέγαρο

8η μέρα αναμετάδοσης

Μόλις ξεκίνησε η αναμετάδοση μέσα από το κατειλημμένο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Συνεχίζουμε να εκπέμπουμε από εδώ και να συνομιλούμε με απολυμένους και αλληλέγγυους από το προαύλιο.

 

Συντονιστείτε στους 93,8fm ή ακούστε μας μέσα από την ιστοσελίδα www.radio98fm.org απ'όπου μπορείτε να μας στείλετε τα μηνύματά σας.

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης

από κ@ι 19/06/2013 11:54 μμ.


καταπληκτικές μουσικές. Αν ανεβάζατε και τα playlist από τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που παίξατε χτες και σήμερα...

   Αν αυτές οι εκπομπές γίνονταν στον αέρα της ΕΡΤ (ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό) τίποτα δεν θα ήταν απίθανο!

από ό,τι νά'ναι 20/06/2013 12:39 μμ.


και στον Τιτανικό η ορχήστρα έπαιζε μέχρι που βούλιαξε, έτσι λέει ο μύθος. Ασχολείστε με τις μουσικές ενώ σύντροφοι είναι κλεισμένοι σε κελιά, το κράτος σκυλεύει πάνω σε όλους τους εξεγερμένους, και ενώ είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε το σύστημα τώρα που κουτσαίνει, εσείς προκαλείτε συντρόφους να ακούσουνε τα φοβερά τραγούδια που-ωιμέ-κάνουν δυνατή ακόμη και την επανάσταση.

από @ 20/06/2013 2:15 μμ.


Δηλαδή επειδή "σύντροφοι είναι κλεισμένοι σε κελιά, το κράτος σκυλεύει πάνω σε όλους τους εξεγερμένους, και ενώ είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε το σύστημα τώρα που κουτσαίνει" (??? πως μας σκυλεύει και ταυτόχρονα κουτσαίνει είναι ένα ερώτημα...) μας απαγορεύεις να σχολιάζουμε την μουσική?

Μήπως να πέσουμε και στα αντικαταθληπτικά για να είμαστε περισσότερο politically correct?

Παιδιά συνεχίστε να αγωνίζεστε δημιουργικά και να ανοίγετε δρόμους στην αντιπληροφόρηση που οι -συνήθως νεόκοποι- φονταμενταλιστές του politically correct ανέκαθεν στην αριστερά και τελευταία και στην αναρχία στήνουν εμπόδια. Είμαι σίγουρος ότι οι σύντροφοι στα κελιά ζουν και αναπνέουν για να βλέπουν οι αγώνες τους να δικαιώνονται με τα αναρχικά προτάγματα να ανθούν σε κάθε γειτονιά...

Η αλληλεγγύη δείχνεται προτίστως με την καθημερινή συλλογική προσπάθεια και όχι μόνο με πασαρέλλες στις πορείες, στις μικροφονικές και στα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης/αλληλεγγύης....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License