Βραζιλία: Συγκρούσεις ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων των μέσων μεταφοράς

111111111

   

Περισσότεροι από 200 συνελήφθησαν κατά την 4 ημέρα των συγκρούσεων στις διαμαρτυρίες ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων στο Σάο Πάολο.  

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στην πόλη του Σάο Πάολο κατά τις διαδηλώσεις ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων των δημόσιων μεταφορών. Η αστυνομία εμπόδισε τους διαδηλωτές να φτάσουν στην Avenida Paulista κάνοντας χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών ενώ συνέλαβε και ξυλοκόπησε ακόμα και δημοσιογράφους που κάλυπταν την διαμαρτυρία.

.

Η διαμαρτυρία
η σημερινή διαδήλωση ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα  μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο στο κέντρο της πόλης. 5000 άτομα συγκεντρώθηκαν κάτω από το σύνθημα «Δεν αντέχουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκμεταλλευόμενοι’                                                                          

       

από τον προερδο του 14/06/2013 5:56 μμ.


Κοινωνικου φορουμ.Ηταν και αναρχοσυνδικαλιστης η τρομαρα του στα νιατα του.Ε ρε πως χαλαει ο ανθρωπος.

 

από .. 15/06/2013 5:26 μμ.


https://www.youtube.com/watch?v=Tn5qyQ5OIWs

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License