Εκπομπή από το κατηλλειμένο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ζωντανή εκπομπή από την ΕΡΤ

Οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης - 93,8 fm εκπέμπουν αυτή τη στιγμή από το κατειλημμένο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συμμετέχοντας στον αγώνα ενάντια στην συνεχιζόμενη φίμωση από το καθεστώς.

 

Συντονιστείτε στους 93,8 και ιντερνετικά: http://www.radio98fm.org/

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης - 93,8 fm

από μπραβί-σιμο 13/06/2013 9:07 μμ.


Μπράβο στα συντρόφια που σε ένα μεγαρο με κομμένο το ίντερνετ, αυτοί εκπέμπουν μέσω ίντερνετ. Πολύ σωστή κίνηση, κρατείστε δυνατά.

από ΜΠΡΑΒΟ 13/06/2013 11:29 μμ.


ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΓΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΕΡΑ ΚΤΛ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΟΙ Κ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ(ΤΟ 2013 ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΡΤ-ΕΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ)  

από κάποιος από 98fm 14/06/2013 1:19 πμ.


Δεν γίνεται αναμετάδοση ούτε ΜΕΣΑ από την συχνότητα της ΕΡΤ ούτε του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της ΕΡΤ.

Έχει στηθεί ένα μίνι στουντιάκι-"δρόμου" στην κατειλλημένη ΕΡΤ προκειμένου να αναμεταδίδονται τα γεγονότα άμεσα και οι "από τα κάτω" και αφανείς πρωταγωνιστές (εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι) να πέρνουν τον λόγο, όπως γίνεται σε ανάλογα μαζικά κινηματικά γεγονότα.

από t.n.t 14/06/2013 2:15 μμ.


8a ginei kai simera ekpompi apo to studio pou eixe sti8ei xtes kai 8a milisi kai kosmos ?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License