Να μας χαιρόμαστε!

Δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα, λέμε!

Ένα τηλεγράφημα του ΑΠΕ από την Ελλάδα του αγριανθρωπισμού. __________________ Απαγορευμένη είναι η χρήση της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου Θέρμης σε κατοίκους άλλων δήμων, μεταξύ αυτών και αλλοδαπών, σύμφωνα με τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Με αφορμή καταγγελίες ότι απαγορεύεται σε αλλοδαπούς να χρησιμοποιούν τα 3 λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, ο κ.Παπαδόπουλος εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, την αγανάκτησή του για το θέμα που έχει δημιουργηθεί αποδίδοντάς το σε παρερμηνεία. «Οι αλλοδαποί μπορούν να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία αρκεί προηγουμένως να έχουν δηλώσει στο δήμο τον τόπο κατοικίας τους στην Θέρμη και να έχει στη συνέχεια επιβεβαιωθεί από υπαλλήλους μας› εξήγησε ο κ.Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ετήσιο κόστος λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια δραχμές και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των κατοίκων μόνο του δήμου Θέρμης που ανέρχονται περίπου σε 19.000. Οσον αφορά για το πώς αναγνωρίζουν οι οδηγοί των λεωφορείων ότι οι επιβάτες είναι κάτοικοι της περιοχής, ο κ.Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι την δημοτική συγκοινωνία χρησιμοποιούν 300 με 500 άνθρωποι και γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. «Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε σε αλλοδαπούς που δεν έχουν μόνιμη κατοικία και κοιμούνται σε αυτοκίνητα να χρησιμοποιούν την δημοτική συγκοινωνία που είναι δωρεάν› κατέληξε ο δήμαρχος Θέρμης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License