“ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ” Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΑ ΜΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ

Αυτοί που μιλάνε για νομιμότητα,για πειρατικούς σταθμούς κτλ.Αυτόι που χτυπάνε λυσσαλέα τα μέσα αντιπληροφόρησης.Αυτοί που χρωστάνε παντού και ποτίζουν καθημερινά τον κόσμο με το προπαγανδιστικό τους δηλητήριο χωρίς άδειες!!Αυτοί που συνεισφέρανε στο έπακρον για τον εκφασισμό της Ελληνικής κοινωνίας με τους πάντα εγκληματίες μετανάστες στα στημένα ρεπορτάζ τους κι ας το παίζουν αντιρατσιστές τώρα.Οι αγαπημένοι μας μιντιάρχες σε ένα ακόμα εκβιαστικό αλισβερίσι με την πολιτική εξουσία.....

Σε περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ ανέρχεται η εισφοροδιαφυγή των εταιρειών ΜΜΕ στον ασφαλιστικό οργανισμό δημοσιογράφων-υπαλλήλων, τον ΕΔΟΕΑΠ τα τελευταία χρόνια από τη μη πληρωμή της εισφοράς των εργαζομένων, ποσοστό 3% και από τη μή απόδοση του αγγελιόσημου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έστειλε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, οι ληξιπρόθεσμες όφειλες των εταιρειών ΜΜΕ στον ΕΔΟΕΑΠ ανέρχονται σε 51.909.874 ευρώ!


Το ποσό είναι τεράστιο, σχεδόν ο ετήσιος προϋπολογισμός του ασφαλιστικού ταμείου που κινδυνεύει άμεσα να κλείσει. Από τα στοιχεία του υπουργείου προκύπτει πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές εκδοτικών εταιρειών άνω των 10.000 ευρώ ανέρχονται σε 6.049.982 ευρώ για εισφορές 3%, σε 8.972.562,64 ευρώ για αγγελιόσημο δηλώσεων και σε 36.887.330,50 ευρώ για αγγελιόσημο διαφημίσεων. Θυμίζουμε ότι η εισφορά του 3% είναι τα χρήματα που έχουν παρακρατήσει οι εταιρείες από τους μισθούς των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια και δεν τα έχουν αποδώσει. Πολλές από τις εταιρείες που χρωστάνε έχουν βάλει ήδη λουκέτο ενώ για αρκετές από αυτές ο ΕΔΟΕΑΠ με την προηγούμενη διοίκηση του έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

απο καθεστωτικά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License