ΝΕΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ Αγκυρα, 29 Μαϊου 2002 (19:36 UTC+2) Ο τουρκικός στρατός θα ζητήσει από στην κυβέρνηση να μεταφέρει τον ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτζαλάν, από το Ιμραλί όπου κρατείται σε μία φυλακή όπου θα ζήσει σε απομόνωση για το υπόλοιπο της ζωής του, γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες. Επικαλούμενες υψηλόβαθμους αξιωματούχους του στρατού, οι εφημερίδες υποστηρίζουν ότι, αν κλειστεί ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σε φυλακή που θα έχει κατασκευαστεί γι αυτόν, μπορεί να παρακαμφθεί η αντίδραση της κοινής γνώμης και πολιτικών στην κατάργηση της θανατικής ποινής.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License