Μετάδοση της εκδήλωσης για τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής

Κυριακή 12/5 μετάδοση της εκδηλώσης-συζήτησης για τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής

Την Κυριακή 12/5 15:00 θα μεταδοθεί απο τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης η εκδήλωση-συζήτηση για τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής και την σύνδεση τους με τις πολιτικές,οικονομικές και πανεπιστημιακές προεκτάσεις. Η εκδήλωση-συζήτηση πραγματοποιήθηκε από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου στις 9/4 . 

Αφίσα εκδήλωσης

Τον αυτοοργανωμένο-αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό μπορείτε να τον ακούσετε μέσω ραδιοφώνου στους 93.8 μεγάκυκλους και μέσω ίντερνετ από την ιστοσελίδα του σταθμού www.radio98fm.org .

 

 

 Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License