Παρέμβαση αλληλεγγύης - Γιάννενα

Παρέμβαση για μέσα αντιπληροφόρησης στα Γιάννενα

post image


Το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Απριλίου 2013 στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αλληλεγγύης στα αυτοοργανωμένα μέσα αντιπληροφόρησης Ράδιο Ένταση, athens.indymedia, 98FM τα οποία αντιμετωπίζουν την κρατική καταστολή. Στις 11/4 με εντολή της πρυτανείας του Πολυτεχνείου διακόπηκε η πρόσβαση στο διαδίκτυο στα τρία παραπάνω μέσα οριζόντιας κοινωνικής πληροφόρησης του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος.

Στην παρέμβαση συμμετείχαν συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου της πόλης- Αυτόνομο Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, Αυτόνομη Συνέλευση Φυσικού, Χειρονομία -Αντιεξουσιαστική Κίνηση.

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License