Η Ιταλική κοινωνία απείλησε τον διορισμένο Ιταλό πρωθυπουργό..

Συκοφάντηση της καθεστωτικής είδησης της επίθεσης κατά του πρωθυπουργού στην Ιταλία

post image

Η κοινωνική απεικόνιση ενός από τα πιο σύνθετα και πολυπληθή κοινωνικά μέρη και της Ιταλίας, απείλησε την ακεραιότητα του διορισμού του Ιταλού πρωθυπουργού έτσι όπως τον αποφάσισαν οι εκεί διεφθαρμένοι μηχανισμοί εξουσίας.

Πληρωμένοι δημοσιογράφοι στην Ιταλία, όπως και στην Ελλάδα διέδωσαν αμέσως, ότι πρόκειται για "μεμονωμένο"περιστατικό και "ψυχικά ασθενή",   αποκόπτοντας τον έτσι απο την κοινωνική/ταξική  πραγματικότητα  που τον  δημιούργησε .
Λες ο συγκεκριμένος  είχε προσωπικά με τον  τενεκέ το ... Λέτα;
Λες και οι συμπτώσεις της εργασίας και της κοινωνικής σύνθλιψης του επιτιθέμενου δεν συναντώνται σε μεγάλα κοινωνικά μέρη της Ιταλικής κοινωνίας;

Το δυστύχημα ήταν ότι πρόκειται για μία επίθεση σαφώς επιπόλαιη με μεγάλη όμως πολιτική και κοινωνική σημασία, μιας και ο στόχος είναι η κορυφή μιας εξουσιαστικής πυραμίδας που πυροβολεί καθημερινά τις κοινωνίες , είτε πρόκειται για την Ιταλική κοινωνία,  είτε για την Ελληνική κοινωνία κλπ..
 
Η ανεργία και η καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων, που δυστυχώς είχαν συνδέσει τις ζωές τους με την ανάπτυξη της καπιταλιστικής οικονομίας,  είναι σήμερα  πολιτική απόφαση της κυρίαρχης εξουσίας , των ολοκληρωτικών καθεστώτων που στήθηκαν στην Ιταλία, στο καραμπινάτο ολοκληρωτικό καθεστώς της Ελλάδας, των πρώην ανατολικών χωρών  κλπ .
Οι λαοί αυτών των καθεστώτων  που πλέον συνθλίβονται κυνικά,  χωρίς καμία δημοκρατική αναστολή , (και) ή θα επιτεθούν στους εξουσιαστές ή απλά θα συνεχίσουν να συνθλίβονται έως την Τελική Λύση..
Πότε άλλοτε ο καπιταλισμός δεν μας ενημέρωσε  πιο έγκαιρα για το τι θέλει να κάνει , όπως σήμερα.
Ξέρουμε όλοι που θα πάνε τη δουλειά, στην πλήρη και φασιστική διάλυση των κοινωνιών(ευρωπαϊκών). Το Κράτος(ως μηχανισμοί και εξουσία) και οι μηχανισμοί του Κεφαλαίου στους αυριανούς του μετασχηματισμούς δεν μπορεί να παράγει κεφαλαιακή υπεραξία  άλλο από την ύπαρξη των κοινωνιών με τη μορφή που τις ξέρουμε σήμερα και για αυτό προχωρά στην σύνθλιψη τους ..
Όροι όπως "κινητικότητα" και "ανάπτυξη"  που αφορούν την εργασία, την μόνιμη εγκατάσταση, την διαχείριση του περιβάλλοντος, κλπ προδίδουν τις ακριβείς τρομακτικές προθέσεις τους. Είναι μετρημένη με τη σημερινή μορφή του καπιταλισμού η  ικανότητα του συστήματος (Κράτος και Κεφάλαιο) να διαχειρίζεται την σπειροειδή και συνεχή αλλά όχι αέναη, ανάπτυξη του/των Κεφαλαίου/Κεφαλαίων,(και) αυτό εγείρη νέους μετασχηματισμούς.
  
Η δημοκρατία τους κενώνει πλέον ότι έχει "φάει" όλα αυτά τα χρόνια που μόλις πέρασαν, αλλά πέρασαν και αυτή(η δημοκρατία τους) τα κενώνει , πάνω στους λαούς..
 
Η επίθεση δεν είναι ένα "μεμονωμένο περιστατικό"  απο έναν "παρανοικό", είναι ένας απλοϊκός βρυχηθμός μιας ολόκληρης κοινωνίας, αποιδεολογικοποιημένη μεν και σε νεαρά ηλικία,   άλλα ενήμερη για την αντικειμενική θέση που κατέχει στα πράγματα....
 
ΥΓ: Και αν εκείνοι τα λένε έτσι εμείς θα τα κοινωνούμε αλλιώς..

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License