Λονδίνο: Επίθεση στην αλυσίδα καταστημάτων που συντηρεί κέντρα κράτησης μεταναστών

Μπρίξτον, Λονδίνο: Επίθεση στην αλυσίδα καταστημάτων Barnardo’s, που πουλάει φιλανθρωπία ενώ συντηρεί κέντρα κράτησης μεταναστών

post image

 

9 Απρίλη 2013 – Νότιο Λονδίνο: Εμείς ήμασταν

Κατά τον εορτασμό του ψόφου της Θάτσερ, σπάσαμε μια βιτρίνα ενός «φιλανθρωπικού καταστήματος» της αλυσίδας Barnardo’s στο Μπρίξτον, χρησιμοποιώντας μια πλάκα μπετόν από έναν κάδο στο δρόμο. Και ήταν εύκολο. Θα ’χαμε κάνει περισσότερα αν δεν ήτανε παραδίπλα αυτοαποκαλούμενοι πασιφιστές που προσπαθούσανε να μας συλλάβουν διά της βίας.

Η ενέργεια αυτή έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλους τους μετανάστες που κρατούνται, απελαύνονται και αγωνίζονται να περάσουν σύνορα. Στοχεύσαμε εναντίον της μπίζνας Barnardo’s γιατί χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται το κέντρο κράτησης μεταναστών Σένταρς στην περιοχή του Κρόυντον, στο νότιο Λονδίνο. Φυλακίζουνε παιδιά, ολόκληρες οικογένειες και άτομα που αναζητούν μονάχα τη λευτεριά από τη φτώχεια, τη δίωξη, τη δολοφονία, το βιασμό και κάθε άλλη καταπίεση των συνόρων.

Λευτεριά σε όλους τους μετανάστες.
Για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και κράτη.

Φωτιά στις φυλακές! Γαμιέται η Μάγκι (Θάτσερ)!

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) – Πυρήνας Κύκλου Πλάκας Μπετόν

Εικόνες:

από Contra Info 12/04/2013 11:21 πμ.


http://gr.contrainfo.espiv.net/2013/04/10/london-barnardos-windows-smashed-in-brixton

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License