Τραγική κατάληξη. Η Ελλάδα αποτελειώνει την Κύπρο, ξηλώνοντας το τραπεζικό της σύστημα.

Προχωρούν στον Ακρωτηριασμό της οικονομίας και την κοινωνική σφαγή της Κύπρου. Μαθήματα της τεχνητής της εκτέλεσης των λαών.

post image

Tραγική κατάληξη φαίνεται ότι τρέχουν οι εξελίξεις που στήθηκαν και δυστυχώς δεν ανατρέπονται στην Κύπρο.
Η Ελλάδα παγιδεύει την Κύπρο.
Η «απορρόφηση» των κύπριων τραπεζών στην Ελλάδα με πολιτική απόφαση της ελληνικής ελίτ και του Αναστασιάδη είναι ένα ανήθικο γεγονός που σηματοδοτεί το"μέλλον" της Κύπρου”\.
Πρόκειται για την διάλυση, ουσιαστικά, του τραπεζικού σώματος (κύριες και θυγατρικές τράπεζες) της Κύπρου με το βίαιο ακρωτηριασμό ενός μέρους της, ίσως του πιο απείραχτου από την υποχρεωτική δέσμευση καταθέσεων που επιβλήθηκε στις Κυπριακές τράπεζες από το eurogroup..
Η «απορρόφηση» των κύπριων τραπεζών είναι μία πραξικοπηματική ενέργεια εις βάρος της πολιτικής στάσης που εξέφρασε το Όχι της Κυπριακής Βουλής, δημιουργεί τετελεσμένα και αφαιρεί τον όποιο έλεγχο κινήσεων από τους ίδιους τους Κύπριους.
Προστατεύει το δικαίωμα των υπερκρατικών μηχανισμών του Κεφαλαίου να επεμβαίνουν κατά το δοκούν και να διαλύουν ολόκληρους λαούς επιβάλλοντας πολιτικές λύσεις απίστευτης κτηνωδίας.
 

Η ανάλυσή μας δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει απο τα απλά, λαϊκά, εργαλεία με τα οποία κατανοούμε τη ζωή και την “κινητικότητα” της κοινωνίας αλλά και την λειτουργία της οικονομίας πάνω της,  έτσι προπαθώντας να κατανοήσουμε τα πράγματα,  καταλήγουμε στο να υποθέσουμε ότι οι Κύπριοι σε περίπτωση που επέμεναν στο αρχικό Όχι θα μπορούσαν να αμυνθούν έστω και μέσα απο τα χαλάσματα μιας βομβαρδισμένης οικονομίας.
Θα μπορούσαν για παράδειγμα να κρατικοποιήσουν άμεσα τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία και να αρχίσουν να οργανώνουν μία πολιτική/οικονομική διαχείριση που δεν θα τους επέβαλαν τα αρπακτικά του κεφαλαίου(πχ, eurogroup,τρόικες κυβερνήσεις κλπ), τουλάχιστον τα διεθνή .

Το εργαλείο της κρατικοποίησης των τραπεζών χάθηκε στις μηχανορραφίες των ελλήνων αλητών και του Αναστασιάδη. Η “απορρόφηση “ ή καλύτερα ακρωτηριασμός των Κυπριακών τραπεζών έγινε νύχτα, πριν την εκ νέου απόφαση της Κυπριακής Βουλής και προφανώς για να δημιουργήσει τετελεσμένα και στην απόφαση των Κυπρίων αλλά και στο τραπεζικό μέλλον, όποια και αν είναι η τελική τους απόφασή .

Είναι απολύτως ορατή η σπουδή των ελλήνων αλητών του Μνημονίου να οδηγήσουν μία ώρα αρχύτερα την Κύπρο στα κρεματόρια των διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίου(ΔΝΤ, Γερμανία, κλπ).
Η ελληνική εγκληματική συμμορία,όλα αυτά τα υπερπατριωτικά φασιστοειδή δεν έβαλαν απλά το χεράκι τους στην διάλυση της Κύπρου άλλα παίζουν ουσιαστικό και τυπικά ρόλο στα πράγματα, ένα ρόλο εντελώς εγκληματικό και πολιτικά ανήθικο.
Οι ευθύνες των ελληνικών “αρχών” στην τελική διαμόρφωση της επίθεσης που υφίσταται η Κύπρος είναι γιγαντιαίες, οι έλληνες πολιτικοί του Μνημονίου αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στους σχεδιασμούς που αλέθουν τους λαούς της περιοχής. {Είναι γνωστή άλλωστε η εμπυρία της "αλληλεγγύης" που έδειξαν τα ελληνικά τρωκτικά και οι πολιτικοί του κεφαλαίου κατά τη διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας και τον τεμαχισμό της οικονομίας της}

Στην Κύπρο έχουν επέμβει εδώ και καιρό με το συντεταγμένο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, προωθήθηκε στην Κύπρο μία τεράστια ζημιά, που ενώ ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά όσο τη στούμπωναν με ελληνικά ομόλογα-χαρτοπετσέτες, στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων η Κύπρος(τραπεζικό σύστημα) οδηγήθηκε σε ζημιές που έφταναν το 20% του ΑΕΠ της Κύπρου. Δεκάδες δις ευρώ εξαερώθηκαν από το υποχρεωτικό κούρεμα των επιλεκτικών ομολόγων που είχε στην κατοχή της η Κύπρος.

Σήμερα οι έλληνες ακροδεξιοί εγκληματίες με τον ακρωτηριασμό του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου την αποτελειώνουν, όποια και αν είναι η επόμενη απόφαση της Κυπριακής Βουλής.. !! Μία πραξικοπηματική πολιτική πράξη ενάντια στην Κύπρο από έλληνες σάπιους πολιτικούς , από τον ελληνικό ακροδεξιό βόθρο των υπερπατριωτών του Σαμαρά και των Φαυλων του..

 

Συνοπτικά, κατά τη γνώμη μας τα στοιχεία που οδηγούν με πολιτικές αποφάσεις την Κύπρο στη δική της κοινωνική σφαγή:

-Κούρεμα ελληνικών ομολόγων στις Κυπριακές τράπεζες μέχρι 20%του ΑΕΠ της Κύπρου.

-Ακρωτηριασμός του τραπεζικού συστήματος της Κύρπου, μέσω "απορρόφησης" απο τον ..Σάλλα!!

-Πραξικοπηματική αλλαγή του ΟΧΙ των Κυπρίων .

-Είσοδος της Κύπρου σε πολιτικές χωρίς διέξοδο-μνημόνια- με την αμέριστη συνδρομή της ελληνικής εγκληματικής συμμορίας. Δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων.

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License