Κυπρος ενημερωσεις

t

 

Διαδηλωτής κατέβασε τη σημαία της Γερμανίας από την πρεσβεία

Διαδηλωτής με μάσκα των Anonymous κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, περνώντας από την Γερμανική πρεσβεία, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την γερμανική σημαία.

Ο αριθμός των πολιτών μεγαλώνει ώρα με την ώρα ενώ τα μηνύματα μέσω κινητών τηλεφώνων για την παρακίνηση των πολιτών έκαναν απο χθές την έντονη εμφάνισή τους, στους πολίτες.

από @ 18/03/2013 8:14 μμ.


post image

α

Εικόνες:

α

από α 18/03/2013 8:33 μμ.


post image

α

Εικόνες:

από @ 18/03/2013 10:28 μμ.


Την αναστάτωση στο νησί διαδέχτηκαν πολλές φήμες σήμερα, κάποιες ελαχιστες ίσως είναι αληθινές, αλλά το κλίμα είναι ενδεικτικό ενός τόπου που ληστεύεται στα ίσια.

-O Σόιμπλε φέρεται να δήλωσε πως δεν ήταν επιλογή των Γερμανών αλλά των Κυπρίων το χαράτσι στις καταθέσεις κάτω των 100.000€. Οι Κύπριοι λένε πως θα παρουσιάσουν στοιχεία για το αντίθετο.

-Οι Ρώσοι φαίνεται να παίρνουν σοβαρά την κατάσταση και να προσπαθούν να περισώσουν τις καταθέσεις τους εκεί. Ηδη 4-5 ειδικοί απεσταλμένοι καταθετών είναι στο νησί και διαπραγματεύονται. Φημολογείται πως ενας απ ΄όλους είναι της GAZPROM που θέλει να αγοράσει 2-3 τράπεζες.

-Οι τράπεζες θα είναι κλειστές αύριο και μεθαύριο ενώ ο γελοίος Αθανασιάδης φέρεται να λέει πως θα το πάει για ψήφιση στη βουλή και δεν περιμένει να περάσει από εκεί, πράγμα που δείχνει μάλλον έκκληση για βοήθεια προς τους δυτικούς παρά άρνηση εκτέλεσης.

-Ωστόσο οι χειρότερες φήμες έρχονται από την Ελλάδα, όπου φέρεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (!!!) να φορτώνεται με εξαγορά τις θυγατρικές των τριών Κυπριακών τραπεζών και κόστος για το λαό περίπου 2,5 δις.

Επαναλαμβάνω, πρόκειται για φήμες και όχι για κάποια κρατική απόφαση.

Υπάρχει όμως ένα βασικό συμπέρασμα, πριν ακόμα όλα αυτά γίνουν νόμος του Κυπριακού κράτους, βρίσκονται σε μερική εφαρμογή με τις τράπεζες εκεί να αρνούνται να δώσουν χρήματα στους καταθέτες, ενώ η κεντρική πολιτική της ΕΕ- ΓερμανοΓαλλικής εμπνεύσεως-  ωθεί όλο και περισσότερους λαούς στην εξαθλίωση

από @ 18/03/2013 10:33 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License