Ραδιοφωνική μετάδοση της εκδήλωσης "Από την καταστολή στη δημιουργία"

Στα πλαίσια της Κυριακάτικης ζώνης μετάδοσης εκδηλώσεων, αυτή την εβδομάδα θα μεταδοθεί η εκδήλωση "Από την καταστολή στη δημιουργία και το προχώρημα του αγώνα".

Την Κυριακή 10/3 στις 15:00 θα μεταδοθεί, από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης, το διήμερο εκδηλώσεων που έλαβε χώρα στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στο Πολυτεχνείο, για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις: "Από την καταστολή στη δημιουργία και το προχώρημα του αγώνα".

Καταλήψεις, αυτοοργανωμένα εγχειρημάτα αντίστασης, δημιουργικότητας, αλληλεγγύης. Κύτταρα ενός άλλου κόσμου, ελευθερίας, ισότητας, αξιοπρέπειας, κοινοκτημοσύνης. Η σημασία τους στις γραμμές των «από κάτω» και η καταστολή τους ως κομβική επιλογή της κυριαρχικής επίθεσης κατά των κοινωνικών-ταξικών αγώνων.

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 98fm - 93,8fm

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License