Κομοτηνη, μικροφωνική για Σπύρο Δραβίλα

Κομοτηνη, μικροφωνική για Σπύρο Δραβίλα

post image

Σήμερα στις 6:00μ.μ. έγινε μικροφωνική στη κεντρική πλατεία της πόλης, ακούστηκαν ηχογραφημένα τα κείμενα όλων των αλληλέγγυων και  το κείμενο που μοιράστηκε είναι το γράμμα του Δραβίλα και η δική μας άποψη:

Απο την πλευρά μας εμείς στηρίζουμε τον αγώνα του Σπύρου που ξεκίνησε απο τις 4/2 γνωρίζοντας την έντιμη στάση που κρατάει ενάντια στο σάπιο σύστημα της δικαιοσύνης,παλεύοντας για ελευθερίες που ούτως ή άλλως δικαιούται. Επειδή όμως επιλέγουμε να αναλύουμε κάθε φαινόμενο απ’ όλες τις πλευρές δεν μπορούμε να μην σταθούμε κριτικά απέναντι στις άδειες, χωρίς ωστόσο να τις απαξιώνουμε. Για εμάς η λογική τους είναι άκρως προβληματική. Αυτές, όταν τίθενται ως εξαίρεση υπηρετούν μονάχα την εξουσία καθώς λειτουργούν ως μηχανισμός εκβιασμού. Συγκεκριμένα,σε μια κατάσταση που σου έχουν πάρει τα πάντα η άδεια ή οποιοδήποτε ‘’δικαίωμα’’ είναι σαν να σου πετάνε ψύχουλα και με αυτά να σε εκβιάζουν ώστε να μην αντιδράς σε τίποτα υπο τον φόβο να στα αφαιρέσουν και αυτά. Η ελευθερία δεν είναι κατι διαπραγματεύσιμο και σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιείται απο το δικαϊκό σύστημα που μόνο σωφρονιστικά δεν λειτουργέι αλλά ως τιμωρός. Άλλωστε,ποίος ορίζει ποία συμπεριφορά χρήζει σωφρονισμού; Η πραγματική ελευθερία θα υπάρξει όταν γκεμιστεί και η τελευταία φυλακή.  

 

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΔΡΑΒΙΛΑ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/2

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License