Λευκωσία Πόλη Αντιφασιστική | Nicosia is Antifascist [Faneromeni, Jan 2013]

Το ΕΛΑΜ σε μια επίδειξή προεκλογικού κομπλεξισμού έκανε πορεία προς την εκκλησία Φανερωμένης την Τρίτη 15/01/13

 

 
Για μας η κάθε συνάντηση με ανθρώπους που διακηρύσσουν την κατηγοριοποίηση του ανθρώπου βάση χρώματος εθνικότητας και θρησκείας, αποτελεί ανοικτή πρόκληση, πόσο μάλλον όταν αυτή η συνάντηση παίρνει θέση στην Φανερωμένη, ένα χώρο που ο κόσμος του τον καθιέρωσε ως έδαφος ελεύθερης κοινωνικής δράσης απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ρατσιστικά και εθνικιστικά σύνδρομα.
 
Το ΕΛΑΜ ακολουθώντας το παράδειγμα των Χρυσαυγιτών ομοϊδεατών του επιδίδεται σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων που στόχο έχει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ενόψει εκλογών. Σε περιόδους βαθιάς οικονομικής ύφεσης και αμφισβήτησης των πολιτειακών θεσμών, το πλασάρισμα της ιδέας του εσωτερικού εχθρού των και των «εθνικών ιδεωδών» στόχο έχει τους απογοητευμένους και χτυπημένους από την κρίση ψηφοφόρους, αυτούς που ψάχνουν για τους φταίχτες της δυστυχίας τους. Είναι ακριβώς η ίδια γκεμπελική μέθοδος που χρησιμοποίησε το ναζιστικό καθεστώς για να εξουδετερώσει τους αντιφρονούντες και να αναρριχηθεί «δημοκρατικά» στην εξουσία.
Είναι γι' αυτό τον λόγο, που ο κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος οφείλει να σταθεί εμπόδιο στις μεθοδεύσεις τους...
 
Συσπείρωση Ατάκτων
 
 
Παραγωγή: http://islandanarchy.com - Collective

από @ 19/02/2013 12:03 μμ.


Βίντεο: http://youtu.be/J63t1TWl5IQ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License