Ενημέρωση από αγρότες Κορίνθου

μπλόκο κιάτου

post image

Στο μπλόκο των αγροτών Κορίνθου στο Κιάτου στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρων έγινε δύο φορές επίθεση από τα ΜΑΤ με χημικά και χτυπήθηκαν ελαφρά κάποια άτομα.

Υπάρχουν 4 συλληφθέντες και αυτή τη στιγμή οι αγρότες κατευθύνονται προς την Κόρινθο αλληλέγγυοι στους συλληφθέντες. η ενημέρωση είναι μετά από επικοινωνία με αγρότες στο μπλόκο.

 

Εικόνες:

από ντου-μπλόκα 14/02/2013 6:38 μμ.


οι 3 προσαχθέντες τελικά, αφέθηκαν ελεύθεροι. ο τέταρτος συνελήφθει για ρίψη μολότωφ, χωρίς επιβεβαιωμένες κατηγορίες ακόμα.

από μπλοκα 14/02/2013 7:46 μμ.


συγγνώμη για την παραπληροφόρηση, η ενημέρωση γίνεται τηλεφωνικά, οι επόμενες θα είναι διασταυρωμένες καλυτερα. οι 4 συλληφθέντες είναι στην Κόρινθο,δεν αφέθηκαν. αύριο οι αλληλέγγυοι θα πάνε στα δικαστήρια κορίνθου

από . 14/02/2013 9:20 μμ.


post image

.

Εικόνες:


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ- ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω Κορινθίας καταγγέλει με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο το όργιο βίας των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους αγρότες της Κορινθίας.
Ο αγώνας ολόκληρου του λαού αντιμετωπίζεται απο την μνημονιακή χούντα με συλλήψεις, δακρυγόνα, ξυλοδαρμούς και τρομοκρατία.
Όλη η χώρα έχει ξεπουληθεί.
Τώρα ήρθε και η ώρα της καταστροφής και της αγροτιάς. Ο λαός αντιστέκεται. Δεν έχει άλλη διέξοδο από το να βγεί στους δρόμους. Οι εργάτες, οι αγρότες, η σπουδάζουσα νεολαία, οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζονται με το δόγμα της μηδενικής ανοχής. Βούρδουλας και ξύλο!
Τα λαμόγια που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση εξακολουθούν να καταστρέφουν τον "Εχθρό λαό".
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω βροντοφωνάζει μαζί με όλο τον αγωνιζόμενο λαό: Δεν θα το επιτρέψουμε. Απαραίτητο στοιχείο της πάλης μας είναι η ενότητα όλου του λαού ενάντια στο 1% που μας πίνει το αίμα.
Πρέπει να οργανωθούμε και να χτίσουμε παντού επιτροπές αντίστασης και αντεπίθεσης. Για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω !
Ο αγώνας μας είναι μονόδρομος.
Όλοι για έναν και ένας για όλους!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

από ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ 15/02/2013 2:02 μμ.


Ενημερωθήκαμε ότι οι 4 προσαχθέντες περνούν σε λίγο τακτική δικάσιμο.

Αλληλέγγυοι έχουν συγκεντρωθεί έξω και μέσα στον χώρο των Δικαστηρίων.

από ντου 15/02/2013 3:25 μμ.


σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία οι 3 συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακώληση κυκλοφορίας και ο τέταρτος έχει πολλές κατηγορίες κάποιες κακουργηματικού χαρακτήρα. η σύλληψη του παιδιού έγινε από κατάθεση ασφαλίτη που ήταν εντός των επεισοδίων μαζί με τους αγρότες. δικαστήριο τη δευτέρα 18/02.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License