Ποντεβέδρα, Γαλικία: Αφίσα αλληλεγγύης για έναν Μαύρο Φλεβάρη

.

Ποντεβέδρα, Γαλικία: Αφίσα αλληλεγγύης για έναν Μαύρο Φλεβάρη

Αφίσα αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στους αυτοοργανωμένους χώρους στην Ελλάδα, που κολλιέται στη γαλικιακή πόλη της Ποντεβέδρα, στην Ισπανία, στο πλαίσιο της καμπάνιας για έναν Μαύρο Φλεβάρη.

Όποιος επιθυμεί αλλά δεν πράττει, εκτρέφει το θανατικό.
Ουίλλιαμ Μπλέικ

Το ελληνικό κράτος εξαπολύει μια νέα επίθεση ενάντια στο αναρχικό κίνημα. Τρία ελευθεριακά κοινωνικά κέντρα στην πόλη της Αθήνας δέχτηκαν την επιδρομή των αστυνομικών δυνάμεων και εκκενώθηκαν (το ένα ανακαταλήφθηκε), και περισσότερα από 160 άτομα συνελήφθησαν και υπέστησαν τα κατασταλτικά αντίποινα με διάφορους τρόπους. Όλο το σκηνικό έλαβε χώρα εν μέσω μιντιακών ψευδών και με τη συνέργεια των νεοναζί τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, που επίσης επιτέθηκαν σε διάφορους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς και πολιτιστικούς χώρους του ελληνικού αντεξουσιαστικού φάσματος.

Για εμάς, η αλληλεγγύη είναι κάτι παραπάνω από λόγια, γι’ αυτό καλούμε σε συνέχιση του αγώνα.

Από την ισπανική επικράτεια μέχρι την Ελλάδα, όλα είναι πιθανά!
Αλληλεγγύη στα συντρόφια μας στην Ελλάδα!

vozcomoarma

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License