Σαντιάγο, Χιλή: Μνήμη και μάχη

>

Σαντιάγο, Χιλή: Μνήμη και μάχη

Την Κυριακή, 3 Φλεβάρη, βγήκαμε στο δρόμο για να εκφραστούμε στους τοίχους του εκκενωμένου κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου Sacco y Vanzetti, έτσι ώστε η μνήμη να παραμείνει ζωντανή και κανένας χώρος να μην πεθάνει στ’ αρχεία της μπάσταρδης εισαγγελίας, αφού η μνήμη οπλίζεται στο δρόμο και στις καθημερινές πράξεις. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο διεθνές κάλεσμα για έναν Μαύρο Φλεβάρη, κι ήταν μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι τον Γενάρη που πέρασε έκλεισε ένας ακόμη χρόνος από τη δημιουργία ενός χώρου που σημάδευε την εξουσία και τους λακέδες της.

Απευθύνουμε ένα κάλεσμα ώστε αυτόν το μήνα να στηριχτούν οι κατειλημμένοι και αυτόνομοι χώροι ανά τον κόσμο, και παροτρύνουμε στη συνέχιση της δράσης για τη δημιουργία χώρων όπου βλασταίνει και διαδίδεται η αναρχία κι η αντεξουσιαστική ιδέα και πράξη.

Μερικές Αναρχικές Ατομικότητες

ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗ Κι ένας αμετανόητος χαιρετισμός στα έγκλειστα και φυγόδικα συντρόφια του κοινωνικού πολέμου στον κόσμο

πηγή/περισσότερες φωτογραφίες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License