Λίμα, Περού: Εκδήλωση για τον Μαύρο Φλεβάρη

/

Λίμα, Περού: Εκδήλωση για τον Μαύρο Φλεβάρη

Οικοδόμηση απελευθερωμένων χώρων μέσα απ’ την αναρχία… κι επειδή δεν θα μας έρθει εξ ουρανού, ας το κουβεντιάσουμε με γεμάτο στομάχι

Αυτή η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος αλληλεγγύης στους απελευθερωμένους χώρους και στις καταλήψεις του πλανήτη Γη. Μια εκδήλωση που μας οικουμενοποιεί, μιας και η αλληλεγγύη σημαίνει επίσης να συνεχίζεις τον πόλεμο στην επικράτεια του κράτους που σου έλαχε να γεννηθείς, έτσι προπαγανδίζουμε τη συνολική απελευθέρωση σε όλους τους τόπους αυτού του παγκοσμιοποιημένου κόσμου.

Χώροι απελευθερωμένοι, γιατί τους οικοδομούμε στη βάση νέων μορφών σχέσεων, χωρίς ιεραρχίες μήτε πολιτικούς αστέρες κι αρχηγούς· εδώ όλοι κι όλες είμαστε άτομα ισότιμα, αλλά όχι όμοια, αφού διατηρούμε τις διαφορετικότητές μας, κι αυτό μας χαρίζει ποικιλομορφία και ιδιαιτερότητα. Με αυτή την πρωτοβουλία παροτρύνουμε στην προπαγάνδιση νέων εμπειριών, ανατρέχοντας στα βιώματα του παρελθόντος, ανακτώντας τη μνήμη, αλλά όχι από μία οπτική νοσταλγίας αλλά, αντίθετα, με καταστρεπτικό-δημιουργικό ενθουσιασμό.

Χαιρετισμούς, και ζήτω η αναρχία! (μακριά απ’ τον υπολογιστή σου)

Σημείωση: Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 9 του μήνα, αλλά λόγω κωλυμάτων με το χώρο τη μεταφέραμε για τις 16 Φλεβάρη 2013.

Για κάθε ένα εγχείρημα που μας καταστρέφουν, θα πρέπει να ξεπηδάνε δυο καινούργια ανά την υδρόγειο.

Για κάθε ένα φυλακισμένο συντρόφι, οι δράσεις μας θα πρέπει να μιλάνε από μόνες τους.

marea rebelde

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License