Λίμα, Περού: Εκδήλωση στο πλαίσιο της καμπάνιας για έναν Μαύρο Φλεβάρη

...

Λίμα, Περού: Εκδήλωση στο πλαίσιο της καμπάνιας για έναν Μαύρο Φλεβάρη

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι τα συντρόφια του αναρχικού εγχειρήματος marea rebelde, από τη Λίμα του Περού, ανακοίνωσαν τη σύμπραξή τους στην καμπάνια για έναν Μαύρο Φλεβάρη, από τις 2 ως τις 12 του μήνα:

Από τη Λίμα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την καμπάνια διεθνούς αλληλεγγύης, αν και πιστεύουμε σε αυτήν σε καθημερινή βάση. Προετοιμάζουμε μία ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις καταλήψεις και τους απελευθερωμένους χώρους που αντιστέκονται στα χτυπήματα της εξουσίας στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Όπως εύστοχα σημείωσαν κάποια συντρόφια απ’ το νότο: «Η πλέον επαναστατική αλληλεγγύη είναι η συνέχιση του αγώνα σε κάθε έναν απ’ τους τόπους μας».

Μαύρος Φλεβάρης σε ολόκληρη τη γη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License