αλληλεγγυή στους εργατικούς και αγροτικούς αγώνες

Οι δικοί τους αγώνες είναι και δικοί μας.!

 

   Η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, άνοιξε έναν νέο κύκλο αγώνων. Απορρίπτοντας τη μοιρολατρία και  ανοίγοντας νέες προοπτικές. Η 3κομματική  συγκυβέρνηση των μνημονίων, του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, των σκανδάλων και κουκουλωμάτων, ένοιωσε να τρέμει το έδαφος κάτω από τα πόδια της και προχώρησε σε προβοκάτσιες, αποπροσανατολισμούς και επιστράτευση των εργαζομένων.
   Ταυτόχρονα οι αγρότες της περιοχής μας ξεκινούν τους δικούς τους αγώνες σε συνεργασία με τους αγρότες άλλων περιοχών της Ελλάδας.
   Εμείς στη Νάουσα, που νοιώσαμε στο πετσί μας τον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε κάθε κίνημα εργαζομένων και ευελπιστούμε, όλοι μαζί, σε ένα γενικό ξεσηκωμό, να γκρεμίσουμε αυτήν την κυβέρνηση και την πολιτική υποτέλειας στην τρόικα.
   Άμεσα δημιουργία ενωτικών, ταξικών επιτροπών αγών παντού και αλληλεγγύη στα πρωτοπόρα τμήματα των εργαζομένων. Οι δικοί τους αγώνες είναι και δικοί μας.!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License