Για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών και τις “παρέες” τους

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ – ΤΑΞΙΚΟΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Το blog αυτό στέκεται αλληλέγγυο σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση και αγώνα κάθε επαγγελματικού κλάδου, κάθε λαού σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Υπό μια όμως προϋπόθεση : Ο αγώνας αυτός να μην χειραγωγείται από κόμματα, θρησκείες και εθνικισμούς αλλά από ταξική συνείδηση. Στην προκειμένη περίπτωση των επερχόμενων αγροτικών μπλόκων, κυκλοφόρησαν ήδη βίντεο (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pviULBcV2G8#!) από την Κουλούρα Ημαθίας , οι εκεί αγρότες να συνομιλούν και να ζητούν συμπαράσταση  από βουλευτή της Χ.Α. συνοδευόμενου φυσικά από την προσωπική του φρουρά από μέλη της. Από την στιγμή που στέκονται δουλικοί και δέχονται τους σύγχρονους εκπροσώπους του ρατσισμού και του φασισμού, οι ίδιοι που στηρίζονται σε μετανάστες για να μαζέψουν τις σοδειές τους, έχουν προδώσει κάθε ταξική διεκδίκηση που έχουν. Δεν ξεχνάμε πως και στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί από κόμματα και κομματικούς μηχανισμούς, για την άσκηση αντιπολιτευτικών τακτικών.  Δυστυχώς η πλειονότητα του αγροτικού πληθυσμού, αποτελεί ένα από τα κυριότερα στηρίγματα του πρώην δικομματικού συστήματος και παρότι άλλαξαν πλέον οι συσχετισμοί, δεν διδάχθηκαν τίποτα, αλλά προτιμάνε να γίνει όργανα και έρμαια του καθένα πολιτευτή – βο(υ)λευτή. Η επιλογή στρατοπέδου είναι φανερή και δεν χρειάζεται περισσότερες επεξηγήσεις.

Όσο δέχονται στο πλευρό τους, να τους συμπαραστέκονται μέλη της φασιστικής Χ.Α. ή άλλων πολιτικών κομμάτων, το blog αυτό δεν πρόκειται να παρέχει ενημέρωση, καθώς θεωρεί ότι ο αγώνας τους δεν είναι κοινωνικός και ταξικός αλλά στα πλαίσια του συστήματος και αποτελεί ακόμα ένα γρανάζι του. Όπως ακριβώς σταμάτησε η συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζόμενων της Χαλυβουργικής, όταν δέχτηκαν να συνδιαλλαγούν με αντιπροσωπεία της Χ.Α.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ – ΤΑΞΙΚΟΙ 

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License