Ο Σαμαράς καμώνεται τον Πινοσέτ, ο Κουβέλις απλά αεροψεκάζεται!

Πρωτοσελιδες ασχήμιες βιαιπραγούν κατά της κοινωνίας.

post image

Η "επικαιρότητα" είναι έτοιμη, άμεσα,  να γευτεί ένα γενικευμένο πλιάτσικο επιχειρήσεων(ΟΠΑΠ,ΕΛΠΕ,ΔΕΠΑ κλπ) ταυτόχρονα με την ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς αστυνομικού Κράτους,  με τη συμμέτοχη  γνώμη όλων των ακροδεξιών μερών,   των ναζιστών της Χ.Α και των Καμένων και των ΜΜΕ. Η στροφή των πρόθυμων ναιναίκων του Μνημονίου και σαφώς  «αποφασισμένων»,  ενάντια στην κοινωνία βρίσκει την εφαρμογή της στις άκρες από τις δημοσιογραφικές και αστυνομικές κάνες που πλέον σημαδεύουν προκλητικά  την κοινωνία.

  Ο πολιτικά απένταρος μοναρχοφασίστας Σαμαράς καμώνεται τον Πινοσετ της Χιλής όπου εφαρμόσθηκε ένα παρόμοιο ακροδεξιό φιλελεύθερο πρόγραμμα,  συστήνοντας ένα πραγματικά φασιστικό καθεστώς, όπως ακριβώς προσπαθούν και στην Ελλάδα. Το πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου τους έχει ξεσηκώσει.  

Η ανάλυσή μας βρίσκει εκτός από τον πολιτικά απένταρό Σαμαρά , τους Φαυλους συνεργάτες και τα τσόλια της φρανκεσταίν συγκυβέρνησης(ΠΑΣΟΚ-χαζοΚουβέλις) και σύσσωμο το διεφθαρμένο εκδοτικό και εφοπληστ(ρ)ικό κεφάλαιο που στηρίζει την εφαρμογή των ακραίων αστυνομικών σχεδιασμών, πάντα προς εξυπηρέτηση του καθεστώτος του Μνημονίου.

Με τις κοινές επιχειρήσεις ΜΜΕ, αστυνομίας, συγκυβέρνησης και κωμάτων της ακροδεξιάς-ναζιστών,  η  Καινή Γνώμη θα πρέπει υποχρεωτικά να προσανατολιστεί αφενός στην καταδίκη των εργαζομένων και αφετέρου να της εντυπωθεί(της κοινής γνώμης) η πεποίθηση ότι οι κρατικοί σχεδιασμοί έχουν και τη δική της νομιμοποίηση. Ήδη τις τελευταίες ημέρες εκτός από το λυσσαλέο ακροδεξιό-τηλεοπτικό κυρίως- λόγο κατά των εργαζομένων,  έχουν αναπτυχθεί, στην προσπάθεια εντύπωσης, και οι συνεχόμενες δημοσκοπικές δράσεις που παρουσιάζουν την ΝΔ και τον μοναρχοφασίστα Σαμαρά ως «αγαπημένο» των ελλήνων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, μικροεπαγγελματιών κλπ.

Δεν του έχουν αποδώσει ακόμη τα απολυταρχικά ποσοστά κοινωνικής νομιμοποίησης πχ ότι τον θέλει το 98% της χώρας , αλλά και τώρα χρίζει μεγάλων ποσοστών που βέβαια απέχουν από τις χριστοπαναγίες που μαζεύει στους διαδρόμους των ΟΑΕΔ, στα δημόσια νοσοκομεία, στα ΙΚΑ, στις εφορίες, στους κοινωνικούς διαδρόμους κλπ  Τη δουλειά τους οι δημοσκόποι και οι τηλεοπτικοί αστέρες και οι διεφθαρμένοι εκδότες την κάνουν μια χαρά, περιμένοντας μακάβρια να απολαύσουν τα οφέλη από την κοινωνική σφαγή που διεξάγει το καθεστώς του Μνημονίου.

ΥΓ: Σε αυτές τις φοβερές ώρες ο Κουβέλις, εγγυητής του καθεστώτος του Μνημονίου,  καταθέτει συγκινητική ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τους αεροψεκασμούς!!!! Ήταν μόλις λίγες ημέρες μετά τον διορισμό της κόρης του στο δημόσιο από τον ίδιο τον μοναρχοφασίστα  Σαμαρά. Θεωρούμε απολύτως βάσιμο ότι την ερώτηση του Κουβέλι μπορεί άνετα να την απαντήσει ο εθνικιστής Φαύλος. Κρανιδιώτης  δεξί χέρι του Σαμαρά και των επικυρίαρχων τροικανών..

ΥΓ: Το ναζιστικό κώμα  της Χ.Α επαίρεται το αστυνομικό κράτος κατά των εργαζομένων, των προσφύγων, των απελευθερωμένων κοινωνικών χώρων   και της κοινωνίας γενικότερα, ας μην αγνοεί ότι το μόνο γραφείο στο οποίο τα θυρανοίξια του δεν συνάντησαν αντιδράσεις ήταν αυτό στα Βόρεια προάστια, στην φτωχογειτονιά των εφοπληστών-καπιταληστών !

Εικόνες:

...

από 009 28/01/2013 3:13 πμ.


σε ποια περιοχή αναφέρεσαι στο τελευταίο ΥΓ που γράφεις για γειτονια εφοπλιστών - καπιταλιστών?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License