Παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις στο Κερατσίνι

Παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις στο Κερατσίνι

post image

Το πρωί του Σαββάτου 26/1 η Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας πραγματοποίησε παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, σε Αμφιάλη και Ταμπούρια, μοιράζοντας εκατοντάδες κείμενα και αναρτώντας πανό σε κομβικά σημεία της περιοχής.

Αντίσταση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, την κρατική τρομοκρατία, τον κοινωνικό εκφασισμό. Αυτοοργανωμένες κοινότητες αγώνα, δημιουργικότητας και αλληλεγγύης σε κάθε γειτονιά.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 18:00 στο πολιτιστικό κέντρο Κερατσινίου "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ", Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη (μέχρι να ανοίξει ο καιρός και να επιστρέψουμε στις πλατείες).

αναδημοσίευση από το blog της Συνέλευσης της Πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License