Πόλη του Μεξικού: Η αλληλεγγύη δε γνωρίζει σύνορα

.

post image

 

Το απόγεμα της 10ης Γενάρη, συντρόφια από το Contra Info τοποθετήσαμε ένα πανό στα κάγκελα της περιμέτρου της ελληνικής πρεσβείας στο Μεξικό, ως μικρή χειρονομία αλληλεγγύης στ’ απαχθέντα συντρόφια μας μετά τις επιχειρήσεις εκκένωσης της Βίλας Αμαλίας και της κατάληψης Σκαραμαγκά όλο το πρωινό και τ’ απόγεμα της 9ης Γενάρη στην Αθήνα (Ελλάδα).

«Σύντροφε, συντρόφισσα! Είναι ώρα να σπάσουμε αυτόν τον κλοιό που μπλοκάρει τα μυαλά μας και να σκίσουμε ό,τι κρατάει τα μάτια μας δεμένα τυφλώνοντας το λόγο, και να φτύσουμε λόγια με αιχμή τη φωτιά, μια φωτιά που σαρώνει αυτό το διεφθαρμένο σύστημα το οποίο μας γραπώνει στα νύχια του Κεφαλαίου. Και πάνω απ’ τις στάχτες του να χτίσουμε έναν καινούργιο κόσμο λευτερωμένων Ανδρών και Γυναικών» (απ’ το τραγούδι «Por Un Mundo Nuevo» από Los Muertos de Cristo)

Λόγια αντιπληροφόρησης με απόγειο τη φωτιά. Ούτε το εγχείρημα αυτό, ούτε κι ίδια η αλληλεγγύη γνωρίζουν σύνορα· πόσω μάλλον η Λευτεριά.

 

Για άλλη μια γαμημένη φορά:
έξω οι ανθρωποφύλακες από τις καταλήψεις!
Άμεση απελευθέρωση όλων των απαχθέντων
απ’ τα σκυλιά κράτους/Κεφαλαίου!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License