Κέρκυρα : Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις

10.1.2013 ΣΤΙΣ 6 Η ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

Στις 10/1 η ώρα 6 ξεκίνησε μοίραγμα κειμένων στη κεντρική πλατεία του νησιού. Μετά ξεκίνησε πορεία από 50 άτομα που κατευθήνθηκε στα γραφεία του Δένδια και ακολούθως στα γραφεία της ΝΔ με δυνατό παλμό φωνάζοντας συνθήματα κατά της καταστολής και αλληλεγγύης στις καταλήψεις και των συλληφθέντων. Κατά την διάρκεια της πορείας μοιράστικαν πολλά κείμενα και πραγματοποιήθηκε γραφτική. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία δεκάδων μπάτσων για τα δεδομένα της Κέρκυρας καθώς και η διμοιρία που προστάτευε τα γραφεία του Δένδια.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 

αλληλέγγυοι-αλληλέγγυες

από άλλος σύντροφος 11/01/2013 2:07 μμ.


η διμοιρία δεν προστάτευε τα γραφεία του Δένδια. Το σπίτι του Δενδια προστατευε.

Ετσι πάει το πράγμα. Αν είσαι ο Δενδιας, παραγγέλλεις μια διμοιρία να σου φυλάει το σπίτι προληπτικά.

από Drakopoulina 11/01/2013 4:05 μμ.


Ας βάλει κάποιος το κείμενο και τις φωτογραφίες από χθες!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License