Οι εφοπληστές παίρνουν συνέντευξη από τους ναζιστές της Χ.Α.

Οι εφοπληστές παίρνουν συνέντευξη από τους ναζιστές της Χ.Α. Θέλουν την Ελλάδα Χιλή του Πινοσέτ.

post image

Η εφημερίδα των εφοπληστών και των ντοροεφοπληστών στην Ελλάδα υπό τον επιτυχημένο τίτλο «τα παραπολιτικά»  επενδύει  μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ στην νομιμοποίηση των ναζιστών της Χ.Α. Τα συνεχή της τεύχη της εφημερίδας των εφοπληστών και των ντοροεφοπληστών παραληρούν κάθε εβδομάδα εκθειάζοντας την ναζιστική κουλτούρα, προβάλλοντας εκδηλώσεις , πολιτικούς που στηρίζουν την είσοδο της Ελλάδας σε ένα μόνιμο καθεστώς ακροδεξιάς , όπως συνέβηκε στην Χιλή , στην μετά Αλιέντε εποχή(αυτή η εναλλαγή καθεστώτων με τα ανάλογα ατυχήματα  μπορεί να βρει απεικονίσεις και στην Ελλάδα). Να θυμηθούμε ότι η φασιστική έκφραση του κεφαλαίου που εφαρμόσθηκε από τους φασίστες στην Χιλή επενδύθηκε πάνω σε ένα εκτεταμένο ξεπούλημα από το νερό , την υγεία και την Παιδεία έως τα πάντα στην κυριολεξία. Η Χιλή του Πινοσετ αποτέλεσε το πιο επιτυχημένο πεδίο δράσης του Κεφαλαίου.

 

Η εφημερίδα των εφοπληστών και των ντοεφοπληστών προβάλει ακατάπαυστα τους ναζιστές, αυτή την εβδομάδα με αποκλειστική συνέντευξη του βλάκα φύρερ τους, την προηγούμενη είχε τον εθνικιστή Φαύλο , στα προηγούμενα φύλα έψαχνε γαμπρούς ναζί και προμόταρε τα ναζιστικά βιβλία του υποφυρερ της Χ.Α κλπ..

Οι εφοπλήστές ελέγχοντας μέσο  των πολιτικών κοινοβουλευτικών παρασίτων το σύστημα επιβάλλουν στο ακέραιο το σχήμα εξουσίας που θέλουν δουλέψουν . Οι ναζιστές, θρεμμένοι από τους εφοπληστές, τους υπόσχονται το απόλυτο καθεστώς φιλελευθερισμού..  Οι εφοπληστές απλά εκλιπαρούν για τέτοια καθεστώτα και στην Ελλάδα φαίνεται ότι φτιάχνουν αυτό που η ελληνική κοινωνία θα έπρεπε να τρέμει..

 

ΥΓ: Η συνέντευξη του Φυρερ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είναι επιστημονική τεκμηρίωση του πόσο ηλίθιοι είναι.. αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ το αδύνατο σημείο τους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License