Χρυσή Αυγή:Από το Αγρίνιο έως την Κρήτη, μπαταρισμένα εγκαίνια ....

Χρυσή Αυγή:Από το Αγρίνιο έως την Κρήτη μπαταρισμένα εγκαίνια για το μιντιακό γενόσημο των εφοπληστών.

post image

Δυσάρεστες εκπλήξεις έκρυβαν τα «εγκαίνια» των κωμματικών γραφείων του ναζιστικού κώματος της Χ.Α που ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. . Ξεκίναγαν  με τις ανάλογες μιντιακές τυμπανοκρουσίες κατέληξαν σε ευρείες  κοινωνικές ήττες από την πληθώρα των κοινωνικών αντιδράσεων  και  τις έντονες μαζικότατες  αντιφασιστικές διαμαρτυρίες. Αναμφίβολα το ναζιστικό κώμα της Χ.Α, το επέβαλλαν αφενός για να επαναενεγοποιήσουν τις δυνάμεις του “γύψου” απαραίτητες για το σημερινό ολοκληρωτικό καθεστώς και αφετέρου να δημιουργήσουν την απαραίτητη νομιμοποίηση στην επίθεση που θα δεχθούν τα κοινωνικά/πολιτικά μέρη  που εναντιώνονται στο καθεστώς του μνημονίου. Σε αυτά τα κοινωνικά μέρη θα επιτεθεί το ναζιστικό κώμα σε αγαστή συνεργασία με τις υπόλοιπες παρακρατικές συμμορίες(μυστικές υπηρεσίες ντόπιες και μη) καθώς και τους επίσημους φορείς της κρατικής βία(αστυνομία-δικαστές , ΜΜΕ κλπ).

Οι ημέρες που μας άφησαν έγραψαν την δική τους αντιφασιστική ιστορία. 
     Στο Αγρίνιο η προσπάθεια των εγκαινίων(18Νοεμ) του ναζιστικού κόμματος μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε φιάσκο.  Τα εγκαίνια γίνικαν σε  αποθήκη-γραφείο, σε πισινό παράδρομο του αστυνομικού τμήματος ,  εντοιχισμένο σε πανύψηλο κοτετσόσυρμα , με εκατοντάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ, ασφαλίτες και δεκάδες μεταφερόμενους οπαδούς κατά τα πρότυπα των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ των περασμένων ετών.  
Η αντιφασιστική διαδήλωση που διοργανώθηκε ξεκίνησε από  στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου με δεκάδες διαδηλωτές,  κατέληξε σε σκληρές συγκρούσεις με την αστυνομία που προστάτευε το ναζιστικό κώμα. Για πολλές ώρες οι συγκρούσεις με την αστυνομία έδιναν τον τόνο της αντίστασης των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών τους κατά του φασισμού και των δυνάμεων του.   
     Τελικός απολογισμός Αγρινίου: να μαζέψουν άρον άρον οι ναζιστές τον Φύρερ τους  και να πάνε  να τον ταΐσουν  30 χιλιόμετρα έξω από το Αγρίνιο, ενώ στην κυριολεξία δεν πάτησαν ούτε ένα χιλιοστό μέσα στην πόλη του  Αγρινίου . Το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, στο πισινό μέρος του οποίου βρίσκονται τα γραφεία-αποθήκη  των ναζιστών είναι έξω από την πόλη του Αγρινίου(Δοκίμι).
 
Στην Κρήτη οι τριήμερες  διαμαρτυρίες κατά των ναζιστών  ήταν ιδιαίτερα πολυπληθής ,  την πρώτη ημέρα (Παρασκευή) στην αντιφασιστική πορεία στα Χανιά συμμετείχαν 1200 πολίτες. Την Κυριακή η συμμετοχή τω ναζιστών στα εγκαίνια των γραφείων ήταν ένα ακόμη  σκηνικό  παρακμής. Ελάχιστοι , κακομούτσουνοι, τους έφταιγαν οι αντιφασίστες, γενικώς ρεζίλι… Η κοινωνική αποδοκιμασία και εδώ ήταν τεράστια και φαινόταν στον αριθμό των πάνοπλων αστυνομικών που προστάτευαν τους ναζιστές αλλά και σε αυτούς που περιόριζαν τους αντιφασίστες. Η Κρήτη είχε δείξει την πλάτη της στους ναζιστές απομονώνοντας τους στην αγκαλιά όμορων κρατικών μηχανισμών. Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση μιας και ιστορικά οι Κρητικοί έχουν περιποιηθεί τους ναζιστές με έναν μάλλον ενοχλητικό τρόπο για τους ναζιστές . .
 
Στις αντιφασιστικές  δράσεις των τελευταίων ημερών να συμπληρώσουμε την αντιφασιστική που έγινε στην Κυψέλη και διέλυσε την προγραμματισμένη συγκέντρωση ναζιστών αλλά και την μεγάλη αντιφασιστική πορεία που έγινε στην Αθήνα με χιλιάδες πολίτες ..

Με όλα αυτά τα γεγονότα να συνθέτουν μόνο τις τελευταίες ημέρες , πήγε περίπατο η επιβαλλόμενη «εκρηκτική άνοδος» των ναζιστών έτσι όπως επιβάλλεται μέσα από δήθεν ανεξάρτητες δημοσκοπήσεις και υπό την πιεστική προπαγάνδα των ΜΜΕ…  
 
Η πραγματικότητα για τους ναζιστές είναι εντελώς διαφορετική από την μιντιακή κατασκευή των ΜΜE και  σίγουρα συνοδεύεται από πολλές διμοιρίες ΜΑΤ προκειμένου να επιτραπεί  η καλύτερη “κοινωνική διείσδυση” των ναζιστών.. 
   Η αναγκαιότητα να συμπληρωθεί το καθεστώς του Μνημονίου από το πιο βίαιο και απάνθρωπο τμήμα  του παρακράτους,  είναι προχωρημένη απόφαση των ντόπιων κυρίαρχων(εφοπληστές-καναλάρχες-τραπεζίτες) αλλά και των  ξένων επικυρίαρχων,  που βλέπουν στους ναζιστές το απαραίτητο υλικό της διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι αυτοί που κατασκευάζουν την συνεχή  μιντιακή παρουσία των ναζιστών και εκπαιδεύουν την αστυνομική και δικαστική τους προστασία .
 Η  κοινωνική επαφή των ναζιστών, περιορίζεται στα μαχαιρώματα κατά ανυπεράσπιστων εργατών, κυρίως προσφύγων, σε τηλεοπτικά σκετσάκια όπως κατά θεατρικών παραστάσεων όπου υποδύονται τους φύλακες της ηθικής και βέβαια  οι απέραντες σε βάθος  λεκτικές κορώνες-δηλώσεις,  που  υποβάλλονται από τους τηλεσκηνοθέτες του κόμματος και εκτελούνται από τους κοινοβουλευτικούς άνδρες του κώματος. Στην Κρήτη σκέρτσαραν  δήλωση  που θα «παίξει» σε όλα τα ΜΜΕ,  ενώ παραπέρα σε άλλα εγκαίνια τους έβαλαν να ποζάρουν   με το πουλί του παττακού και του παπαδόπουλου σε στημένη φωτογράφιση.  
Η δήλωση που έπαιξαν στην Κρήτη ήταν «θα τους γαμήσουμε όλους..»
 
 
ΥΓ: Η δήλωση του ναζιστού κοινοβουλευτικού, εξωτικού υπερανδρός, στην Κρήτη, ότι «θα τους γαμήση όλους», μόνος του,   υπολογίζεται ότι κατασκευάστηκε για να λειάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ άλλου εξωτικού κοινοβουλευτικού ανδρός, άλλου κόμματος, που πολύ μετρημένα δήλωσε ότι είχε πηδήσει (μόνο) τη μισή Αθήνα , έναντι του ναζιστή που θα τους γαμούσε όλους!!! Αναμφίβολα οι κοινοβουλευτικοί άνδρες βρίσκονται σε σεξουαλική υπερδιέγερση, γουστάρουν! Είναι και ο λαός μας ωραίος ..πολύ θέλει, ήρθε  και το πουλί του Παττακού και έδεσε το πράμα..

Εικόνες:

από @ 28/11/2012 9:27 μμ.


..και σαν συμπλήρωση στην αρχική δημοσίευση

 

Στην εικόνα, ο μοναδικός βόθρος που έγινε μνημείο στα γραφεία των φασιστοειδών στο Αγρίνιο.

Κάτω από τις γλάστρες είναι τα φρεάτια. Γύρω από το τσιμέντο, βαμένες πέτρες σε σκατουλί χρώμα. Στο βάθος η αφίσα από τη σχετική ταινία, όλοι Ελληνάρες εκεί πέρα.

(αγνοούμε τη χρήση της πλακωμένης με κοτρώνια στάμνας.

Λεπτομέρεια, στο Αγρίνιο χρησιμοποιείται σαν γραφείο πολιτικού κόματος (αχαχαχα !!) ισόγειο οίκημα με άδεια χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών, το παραπάνω.

 

Και μια σύγκριση φωτογραφιών από τα Χανιά

οι 25 φασίστες

 

Κάτι "λίγοι" αντιφασίστες 

από όλος ο πλανήτης φτύνει με αηδία! 30/11/2012 1:39 πμ.


Διασταυρωμένο και τσεκαρισμένο:

Οι παραγωγοί της ταινίας έχουν ζητήσει από τον Έλληνα επιχειρηματία που αντιπροσωπεύει τη διανομή στην Ελλάδα να παρέμβει με νομικά μέσα και να ζητήσει να μη χρησιμοποιεί η συμμορία του Μιχαλολιάκου εικόνες και υλικό από την ταινία. Αυτό αφορά κυρίως τα βίντεο στο internet. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο επιχειρηματίας ή αν το παίζει και τρελίτσα στους ξένους για τις αφίσες όπως αυτή στη φωτογραφία. Αν μπορεί κάποιος σύντροφος από Αγρίνιο να ανεβάσει μια καλύτερη φωτογραφία, έχουμε τρόπο να σιγουρέψουμε ότι θα φτάσει στο σωστό inbox.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License